Στο "ληξιαρχείο" #1: ποιες Ελληνίδες τραγουδίστριες είναι 70-80 ετών;

17:31 23/4/2013 - Πηγή: TVNea
Μία νέα στήλη κάνει σήμερα πρεμιέρα στο TVNea, η οποία φέρει τον τίτλο "Στο ληξιαρχείο"! Μέσα από τη στήλη αυτή θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις πραγματικές ηλικίες των Ελλήνων διασήμων, όπως αυτές καταγράφονται σε επίσημα δελτία και έγγραφα! Τα ερωτηματικά και οι φήμες λαμβάνουν τέλος και το "Ληξιαρχείο" έρχεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια των αριθμών!

Στο πρώτο μέρος αυτής της στήλης, σας παρουσιάζουμε τις ηλικίες των Ελληνίδων τραγουδιστριών που ξεπερνούν
τα 70 έτη, έχουν δηλαδή γεννηθεί τη δεκαετία του 1930! "Υπάρχουν τόσο μεγάλες τραγουδίστριες;" θα αναρωτηθείτε. Κι όμως υπάρχουν! Σε μερικές ο χρόνος αποδεικνύεται σύμμαχος, ενώ δεν λείπουν και εκείνες που μάλλον είναι... μαλωμένες μαζί του! Ας τις δούμε, λοιπόν!

Τα "πρωτεία" κρατά η... αγέραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία διανύει αισίως τα 80 της χρόνια στη ζωή! Ακολουθούν στην ηλικία των 79 η Καίτη Γκρέυ και η παγκοσμίου φήμης Νάνα Μούσχουρη, έχοντας γεννηθεί αμφότερες το 1934. Έναν μόλις χρόνο μετά γεννήθηκε η Μαίρη Λίντα, που φέτος κλείνει τα 78 της χρόνια, ενώ λίγο μικρότερη (75 ετών) είναι η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Μαρινέλλα. Τα 74 "κεράκια" σβήνει φέτος η τραγουδίστρια Τζένη Βάνου, ενώ την ηλικία των 73 ετών διανύει η σπουδαία Πόλυ Πάνου.

Σας φαίνονταν μικρότερες ή μήπως μεγαλύτερες; Επόμενο ραντεβού με το "Ληξιαρχείο" αύριο με τις Ελληνίδες τραγουδίστριες που γεννήθηκαν τη δεκαετία του '40!
Keywords
Τυχαία Θέματα