Στο Mega η Μαρία Χούκλη;

11:27 17/1/2017 - Πηγή: TVNea
Η έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και η ανάληψη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, “τσαλακώθηκε” από τον άγαρμπο και άκομψο τρόπο με τον οποίο η διεύθυνση του σταθμού του Ομίλου Κυριακού επέλεξε να μεταχειριστεί τη Μαρία Χούκλη.

Μια από τις αξιοπρεπέστερες παρουσίες της ελληνικής δημοσιογραφίας, με πολυετές αποτύπωμα αξιοπρέπειας, μετριοπάθειας και ηθικής στην τηλεόραση, η Μαρία Χούκλη είδε κύμα υποστήριξής της στα social media,
την επομένη της “θυσίας” της από τη διοίκηση του ΑΝΤ1.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, όπως είναι εύλογο, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στα επόμενα σχέδια της Μαρίας Χούκλη. Είτε αυτά περιλαμβάνουν την πολιτική, καθώς ακούστηκε ενδιαφέρον από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας να εντάξει τη Μαρία Χούκλη στις λίστες της ενόψει των επόμενων εκλογών, είτε ένα επόμενο δημοσιογραφικό μετερίζι.

Στη δεύτερη περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Χούκλη δέχεται ήδη “φλερτ” από την ΕΡΤ, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, ενόψει των σημαντικών αλλαγών που δρομολογούνται στο Ραδιομέγαρο, ενώ βρίσκεται, διακριτικά ακόμη, και στο στόχαστρο του Mega.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δείχνει αποφασισμένη να επενδύσει στη… νεκρανάσταση του Mega, και η Μαρία Χούκλη προβάλλει ως το ιδανικό πρόσωπο για να ξαναβρεί το Μεγάλο Κανάλι το κύρος του.

ysterografa.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα