Στο Gay-Pride της Κύπρου η Άννα Βίσση!

17:31 1/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η Άννα Βίσση δεν είναι μονάχα η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν, δεν είναι απλώς ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Διαθέτει το μεγαλύτερο επίσημο fan club Έλληνα καλλιτέχνη, ένα μεγάλο μέρους του οποίου αποτελείται από ομοφιλόφιλο κοινό, και η ίδια γνωρίζει καλά πως να στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες που γίνονται σχετικά με το ευαίσθητο ζήτημα της διαφορετικότητας.

Η 56χρονη Ελληνίδα ερμηνεύτρια βρέθηκε χθες στην πατρίδα της, την Κύπρο, προκειμένου να παραβρεθεί στο 1ο Gay Pride Festival, που διοργανώθηκε στη Λευκωσία από την οργάνωση ACCEPT ΛΟΑΤ Κύπρου. "Σέβεσαι τον άνθρωπο για τις αρχές του και όχι για τον τρόπο που διαλέγει να αγαπά" δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες η Άννα Βίσση, περνώντας το δικό της μήνυμα κατά της ομοφοβίας και του ρατσισμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Βίσση υποστηρίζει την gay κοινότητα, δεδομένου πως αποτελεί μία από τις πλέον "ανοιχτόμυαλες" καλλιτέχνιδες, έχοντας επανειλημμένα εκφράσει τις θετικές της απόψεις επί του καυτού θέματος της ομοφυλοφιλίας σε συνεντεύξεις και συναυλίες της.

Το παρόν στην πρώτη "Πορεία Υπερηφάνειας" έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της ΕΕ στην Κύπρο, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι πολίτες, ξένοι πρέσβεις, βουλευτές, ευρωβουλευτές, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων, οι οποίοι μάλιστα εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στους συγκεντρωθέντες, επισημαίνοντας την ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης για το Σύμφωνο Διαβίωσης από την ολομέλεια της Βουλής.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]
Keywords
Τυχαία Θέματα