Στις 26 Ιουνίου μας αποχαιρετάνε Μενεγάκη, Φερεντίνος και "Όλα Παίζουν"

20:45 8/6/2015 - Πηγή: TVNea

Ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αρκετές εκπομπές στον Alpha. Όπως γνωρίζουμε η Ελένη Μενεγάκη θα αποχαιρετήσει τους αγαπημένους της τηλεθεατές, την Παρασκευή 26 Ιουνίου και θα ανανεώσει το ραντεβού της για το Σεπτέμβριο. Για μια νέα σεζόν που σίγουρα θα επιφυλάσει εκπλήξεις από τα υπόλοιπα κανάλια, αφού όλα θέλουν να "χτυπήσουν"
τη βασίλισσα και να την εκθρονίσουν.
Την ίδια μέρα θα μας αποχαιρετήσει και η ομάδα του "Όλα Παίζουν", χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα αν θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Η μόνη που έχει υπογράψει συμβόλαιο από την ομάδα, είναι η Κατερίνα Καινούργιου και μετέωρα μένουν τα συμβόλαια της Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέκας Καμηλά και Γιώργου Λιανού.
Από την άλλη ο Χρήστος Φερεντίνος, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ετοιμάζει μια σπέσιαλ εκπομπή, γι΄αυτό και η τελευταία εκπομπή θα μεταφερθεί στις 20:00 το απόγευμα, αντί του "Κάτι Ψήνεται". Με τις τηλεθεάσεις που έχει κάνει και φέτος η εκπομπή "Άκου τι είπαν", πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν... με ακόμα υψηλότερα νούμερα! Του Χρήστου "του πάνε" τα παιχνίδια και τα παιχνίδια "πάνε" στον Alpha!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα