Στις 21 Ιουλίου τα Εθνικά Καλλιστεία 2011

17:07 13/7/2011 - Πηγή: TVNea

Θα εκλεγεί η Miss Universe Greece 2011 που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Μις Υφήλιος
Τέλος ο τίτλος της Σταρ Ελλας!

Το αποφάσισε ο Βασίλης Πρεβελάκης και έτσι θα διοργανώσει στις 21 Ιουλίου τον καθιερωμένο , θεσμό πλέον, πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη των ωραιότερων ελληνίδων για το 2011! Μπορεί
ο Αντ1 να έχει τα αποκλείστικά δικαιώματα του διαγωνισμού Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς αλλά μετά την απόφαση του λόγω οικονομικής κρίσης να μην διοργανώσει τα φετινά καλλίστεία, ο εκπρόσωπος του διαγωνισμού στην Ελλάδα Βασίλης Πρεβελάκης θα τα διοργανώσει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αφού φέρεται να τον πιέζει ο διεθνής διαγωνισμός να στείλει ελληνίδα εκπρόσωπο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Εσπρέσσο ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου σε μεγάλο παραλιακό ξενοδοχείο και θα συμμετάσχουν 12 φιναλίστ. Ανάμεσα τους φοιτήτριες ΑΕΙ όπως Ιατρικής και Νομικής!
Στόχος του κυρίου Πρεβελάκη είναι τα καλλιστεία να επιστρέψουν στην αρχική τους μορφή, στην εποχή κατά την οποία εκτός από καλλίγραμμα κορμιά οι κοπέλες διέθεταν και ουσιαστική παιδεία.

Η κοπέλα που θα επιλεγεί από πενταμελή επιτροπή θα φέρει τον τίτλο «Miss Universe Greece 2011» και όχι Σταρ Ελλάς όπως έχουμε συνηθίσει (τα δικαιώματα του τίτλου κατέχει ο Αντ1) και θα συμμετάσχει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαν Πάολο της Βραζιλίας, στον μεγάλο διαγωνισμό για τη Μις Υφήλιος, ανάμεσα στις εκατό ομορφότερες κοπέλες του κόσμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα