Σταματίνα Τσιμτσιλή:Θέλει να έχει το επίθετο του συζύγου της!

09:40 28/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ανανεωμένη και παντρεμένη πια, καλωσόρισε σήμερα τους τηλεθεατές του "Πολύ Μπλα Μπλα" η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η 29χρονη παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να χρησιμοποιεί και το επίθετο του συζύγου της: «Θα βάλω και το επώνυμο Σοφού στη νέα ταυτότητα».
Δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει την ενδυματολόγο, τη μακιγιέζ και την κομμώτρια του καναλιού Alter που επιμελήθηκαν την εμφάνισή της την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ενδυματολόγο:
«Μου κρατούσε το νυφικό για να πάω τουαλέτα!».

Επίσης, αποκάλυψε την «επικοινωνία» που είχε μέσω συμβολικών μηνυμάτων με την Ολυμπία Χοψονίδου που παντρεύτηκε την προηγούμενη μέρα στον ίδιο χώρο τον αγαπημένο της Βασίλη Σπανούλη. Η πρώην Σταρ Ελλάς είχε αφήσει στην 29χρονη παρουσιάστρια ένα σημείωμα με ευχές πάνω στο cd με τα τραγούδια του γάμου και στην πετσέτα με το οικόσημα του Μουσείου Νάσιουτζικ. «Το θεώρησα τόσο τρυφερό και γλυκό κι ας μην γνωριζόμαστε» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Παράλληλα, τόνισε πως «ήταν ένας γάμος χωρίς υπερβολές. Δεν θέλαμε ούτε γιγαντοοθόνες, ούτε πυροτεχνήματα. Θέλαμε να λάμψει η αγάπη μας», ενώ μετά την προβολή του στιγμιότυπου με τον αγαπημένο της Θέμη να παίζει στο πιάνο τη μελωδία που συνέθεσε ειδικά για εκείνη, είπε απευθυνόμενη στο control: «Σταματήστε το, γιατί θα συγκινηθώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα