Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Αν πρώτα ο Θεός υπάρχει εκπομπή, νομίζω ότι θα την βοηθήσει το Ice!"

18:01 17/10/2011 - Πηγή: TVNea
Η γλυκιά παρουσιάστρια του "Πολύ Μπλα Μπλα", Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλάει αποκλειστικά στα "Πρόσωπα" και στο Tvnea για τις δύσκολες μέρες που περνάει το Alter, τον ηχυρό ανταγωνισμό στην μεσημεριανή ζώνη και για πρώτη φορά δίνει πολλές λεπτομέρειες για το νέο show του ANT1 "Dancing on Ice"!

- Πριν πάμε στα τηλεοπτικά μας Σταματίνα θέλω να σε ρωτήσω με τα σημερινά
δεδομένα ποιά είναι η κατάσταση στο Alter. Τι ενημέρωση υπάρχει; Αλέξανδρε μου ότι και να σου πω θα 'ναι ψέμα και αυτό γιατί τα δεδομένα ανατρέπονται άρδην κάθε λεπτό που μιλάμε. Δεν είναι τυχαίο πως από το Σεπτέμβριο που θα έκανε πρεμιέρα το πρόγραμμα του σταθμού υπάρχουν στάσεις εργασίας, κινητοποιήσεις και πραγματικά δεν ξέρω πότε θα βρεθεί μια ουσιαστική λύση. Δεν ξέρω πια τι να περιμένω και τι να πιστέψω. Για μένα η κατάσταση στο Άλτερ μοιάζει σαν την κατάσταση της Ελλάδας: είναι πολύ δύσκολη, ελπίζεις ότι θα τα καταφέρει αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις σίγουρα!


- Είναι κουραστικό όλο αυτό; Έχετε κάνει ήδη 3 πρεμιέρες μέσα σε δύο μήνες... Είναι σίγουρα πολύ ψυχοφθόρο για όλους τους εργαζόμενους του Άλτερ επειδή πραγματικά έχουμε όρεξη για δουλειά, έχουμε αγαπήσει αυτό το σταθμό και θέλουμε να βρεθεί μια λύση. Να πάνε όλα καλά. Φυσικά υπάρχει θέμα επιβίωσης για πάρα πολλούς ανθρώπους εδώ αλλά είναι πολύ κουραστικό να αντιμετωπίζεις ένα ζήτημα χωρίς να ξέρεις πότε και αν θα λυθεί. Αν όλοι για παράδειγμα ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή για άλλον έναν μήνα και μετά όλα θα είναι καλά, πίστεψε με θα το κάναμε. Υπάρχει όμως μια ανασφάλεια και αυτό είναι κυρίως που σε κουράζει και σε κάνει να μην έχεις δυνάμεις.

- Σε φοβίζει δηλαδή αυτό το σταμάτημα-ξεκίνημα με την έννοια του ότι "θα ξαναξεκινήσω; θα βγω ξανά στον αέρα;" Πλέον δεν το σκέφτομαι έτσι και δεν εστιάζω στο προσωπικό κομμάτι, πόσο δηλαδή κάνει κακό σε μένα ή στην εκπομπή. Θέλω να βρεθεί μια οριστική λύση γιατί όλοι έχουμε βασίσει την καθημερινότητα μας, τα όνειρα μας, τον οικονομικό μας προγραμματισμό βάση της δουλειάς μας στο Άλτερ. Πιο πολύ αυτό το "σταμάτα-ξεκίνα" με φοβίζει σαν καθημερινότητα, όχι σαν Σταματίνα μόνο ή σαν "Μπλα Μπλα".

- Είσαι πέντε χρόνια εδώ στο Άλτερ Σταματίνα και, παρά τα γεγονότα που συζητάμε τώρα, πώς είναι η σχέση σου με το κανάλι; Είμαι άνθρωπος γενικά που δένομαι με τους συνεργάτες μου, είμαι με την ίδια ομάδα εδώ και πέντε χρόνια -αν εξαιρέσεις την σεζόν στο "Weekend"- και το γεγονός ότι έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου όλο αυτό το διάστημα μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Πέρα απ' αυτό όμως θεωρώ ότι όλοι μας αναζητάμε μια λύση το συντομότερο γιατί η υπομονή και τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει κατά πολύ.

- "Πολύ Μπλα μπλα" λοιπόν για ακόμα μια σεζόν, επεισοδιακή μέχρι στιγμής, που όμως όποτε βγαίνετε στον αέρα τα πάτε πάρα πολύ καλά! Θέλω να μου σχολιάσεις αυτή τη χρονιά και αν σε φοβίζει ο ηχηρός ανταγωνισμός... Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει άσχημα για μένα και αυτό στο λέω γιατί ενώ πίστευα ότι θα πάνε τα πράγματα καλύτε
Keywords
Τυχαία Θέματα