Στα παρασκήνια του Ράδιο Αρβύλα...

12:46 9/6/2011 - Πηγή: TVNea
...βρέθηκε ο Γιώργος Σατσίδης για λογαριασμό της εκπομπής του στο MTV! H στενή φιλία που συνδέει τους δύο άντρες, ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Αντώνης εμπιστεύτηκε στο Γιώργο ένα backstage γύρισμα στο φινάλε της πιο hot εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Αντώνης φανερά συγκινημένος αποκάλυψε ότι αισθάνεται περίεργα στο τέλος της σεζόν: "Κλείνουμε ενώ το καζάνι βράζει, αισθανόμασται ενοχές που φεύγουμε αλλά θα συνεχίσουμε μέσα από το ραδιόφωνο την επαφή μας με το κοινό. Χαίρομαι με ότι βλέπω στις μεγάλες πλατείες της χώρας , είμαστε όλοι Αγανακτισμένοι! Οι πολιτικοί θα βλέπουν αυτό που γίνεται
και δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους "Μα πώς ξυπνησαν όλοι αυτοί" , θα σκέφτονται λέει ο Κανάκης.

Ο Γιάννης Σερβετάς αλλά και όλη η τρελοπαρέα της Αρβύλας μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψαν με πολύ χιούμορ τις αδυναμίες του Κανάκη, τους έρωτές του ενώ και η sex bomb της εκπομπής Χριστίνα Μουστάκα μίλησε για την άγνωστη πλευρά του Αντώνη.

Ο πιο hot παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε επίσης στην κάμερα του TAKE 20 Αγγλικά και οχι greeklish καθώς υπήρξε και μία κοινή συνέντευξη που έδωσε στον Σατσίδη μαζί με τον νεουορκέζο τραγουδιστή Τζάρεντ Ίβαν. Τζάρεντ και Αντώνης έκαναν τρελή πλάκα in English καθώς ο θεσσαλονικιός ΤVstar αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Τέλος οι συνεργάτες του Αντώνη αποκάλυψαν τον μεγάλο έρωτα του Κανάκη!! Η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο στις 16:00 στo MTV.
Keywords
Τυχαία Θέματα