ΣΟΚ στην Ηλεία! - Σκότωσε τη γυναίκα του με βαριοπούλα!

16:45 6/1/2013 - Πηγή: TVNea
Ένα ακόμη φρικτό έγκλημα έρχεται να συνταράξει την κοινή γνώμη σε ολόκληρο το πανελλήνιο! Αυτή τη φορά, τόπος του εγκλήματος είναι η Μανωλάδα Ηλείας, όπου ένας άντρας σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα, αφού πρώτα την κακοποίησε βάναυσα!

Το πτώμα της 41χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία ζούσε τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα, βρήκαν ο αδερφός της και ένας φίλος του, καθώς την αναζητούσαν εδώ και δύο ημέρες! Το νεκρό σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τελικά σε μία καλύβα, γυμνή
από τη μέση και κάτω, άγρια κακοποιημένη και με σπασμένα τα άνω και κάτω άκρα!

Ο σύζυγός της εντοπίσθηκε λίγο αργότερα σε αγρόκτημα της περιοχής να εργάζεται προσποιούμενος πως δεν γνώριζε τίποτα, ενώ στη συνέχεια ομολόγησε το φρικτό έγκλημα. Από τη Σήμανση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένα ψαλίδι και μία βαριοπούλα.

Το "TV Nea" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 7/1, ΣΤΟ "TV NEA"! TO "TALK" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ! Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ; ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ STAR ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ; ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TV NEA"!
Keywords
Τυχαία Θέματα