ΣΟΚ: Ηλικιωμένη γυναίκα"Κύριε πρωθυπουργέ σώσε με παιδάκι μου".

11:38 29/8/2012 - Πηγή: TVNea
Ο σεισμός του 2008 ,την άφησε ένα σπίτι ερείπιο και ετοιμόρροπο.Το κράτος πρόνοιας ,την αφήνει μέχρι σήμερα στο έλεος να περιμένει χρήματα για την επισκευή σοβαρών ζημιών.
Η κ.Ελένη το τελευταίο διάστημα ζεί κάτωαπό άθλιες συνθήκες και μόνη.
Η κ.Ελένη,ανήμπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της καθώς είναι κατάκοιτη ζει από τότε ,σε ένα σπίτι ερείπιο και ετοιμόρροπο.το οποίο δεν μπορεί να της προσφέρει καμία ασφάλεια.
Η 101 ετών γυναίκα,παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και τις αντίξοες συνθήκες ,με το
φόβο της ολοκληρωτικής κατάρρευσης του σπιτιού,κάνει έκκληση στον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας ,να την σώσει από το μαρτύριο που περνά "ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΩΣΕ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ"είναι τα λόγια της κ.Ελένης.
Η κ.Ελένη και οι συγγενείς της που σε καθημερινή βάση προσπαθούν να την βοηθήσουν ζητούν από τους αρμόδιους να δείξουν ενδιαφέρον και να σταθούν δίπλα στην ηλικιωμένη γυναίκα που παλεύει σε καθημερινή βάση ,σύμφωνα με το patrisnews.com
O γιος της κ .Ελένης πήγε στο ΤΑΣ και έλαβε την ενημέρωση ότι η έγκριση για την κατασκευή της νέας οικίας έχει γίνει αλλά οι άδειες δεν υπογράφονται καθώς δεν υπάρχουν χρήματα.Τρια κλιμάκια μηχανίκων έχουν επισκεφτεί το σπίτι της ανήμπορης γυναίκας και το έχουν κρίνει εντελώς ακατάλληλο.http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα