Σενάρια επιστημονικής φαντασίας το πάγωμα!Γιατί θέλουν την Ελλάδα ένα βήμα πίσω?

20:01 18/6/2014 - Πηγή: TVNea
Από το πρωί τα sites έχουν πάρει φωτιά ότι το ¨The Voice Kids¨ μάλλον παγώνει επειδή ψυχολόγοι
που προσέλαβε ο σταθμός θεωρούν απαγορευτικό ένα τέτοιο παιχνίδι επειδή θα υπάρξουν προβλήματα στη ψυχολογία του παιδιού με την απόρριψη.

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Το κανάλι όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Σιγούρος μέσα από το ¨Μελέτησε το¨ διέψευσε το συγκεκριμένο
ρεπορτάζ,λέγοντας ότι το κανάλι δεν έχει προσλάβει ψυχολόγους και το πρόγραμμα θα βγει κανονικά στον αέρα το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
Αυτό έλειπε να υπάρχουν τέτοια θέματα την ώρα που το συγκεκριμένο concept κυριαρχεί στο εξωτερικό.Γιατί η Ελλάδα πάλι να μένει πίσω?Γιατί και σε αυτό το θέμα να υπάρχει στη χώρα μας κάτι διαφορετικό?Επίσης να πούμε ότι τα παιδιά που θα συμμετέχουν έχουν γονείς και αυτοί είναι οι απόλυτοι υπεύθυνη στην οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα έχει το παιδί με κάποια αποτυχία.
Επίσης θα έπρεπε να τονιστεί ότι τα παιδιά δεν πρέπει να μένουν σε μία γυάλα που όλα είναι αγγελικά πλασμένα και ο δρόμος είναι στραμμένος με ροδοπέταλα.Αν κάποιος μέχρι τα 18 ζει στο δικό του κόσμο, μετά την ενηλικίωση του που δεν θα υπάρχει η προστασία,θα απογοητευτεί.
Όσον αφορά για την άρνηση Βανδή και Ασλανίδου να κάτσουν στην καρέκλα του show το πρόβλημα δεν παραμένει.Μπορεί η βίβλος του παιχνιδιού να αναφέρει ότι ο παρουσιαστής και οι κριτές πρέπει να είναι ίδιοι,ωστόσο υπάρχει περιθώριο αλλαγή αυτής της παραγράφου.
Keywords
Τυχαία Θέματα