Σειρά του ΑΝΤ1 Ελλάδας θα προβληθεί στον… ALPHA Κύπρου!

13:09 2/8/2018 - Πηγή: TVNea

Από τότε που άρχισαν οι τηλεοπτικές συμμαχίες μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου γινόντουσαν ανταλλαγές προγραμμάτων στα αδελφικά κανάλια. Δηλαδή το MEGA Ελλάδας με το MEGA Κύπρου -ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ήταν διαφορετικής
ιδιοκτησίας και όταν το πρώτο τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω των οικονομικών προβλημάτων, το έτερο άρχισε συνεργασία με το STAR-, ο ΑΝΤ1 με τον ΑΝΤ1 Κύπρου και ο ALPHA με τον ALPHA Κύπρου κ.ο.κ.

Από ότι φαίνεται, όμως, έφτασε η στιγμή να σπάσουν κάποιες συμμαχίες και αναφερόμαστε σ’ αυτή του ΑΝΤ1 Ελλάδας με τον ΑΝΤ1 Κύπρου, αφού ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά του πρώτου και δη η καθημερινή δραματική σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα” σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη, δεν θα προβληθεί στο αδελφικό κανάλι της Μεγαλονήσου, αλλά στον ALPHA Κύπρου! Ναι, καλά διαβάσατε!

Η εν λόγω είδηση επιβεβαιώθηκε και από το κυπριακό κανάλι, διευκρινίζοντας μας ότι “δεν έγινε κανένα χτύπημα κάτω από τη… μέση στον ΑΝΤ1 Κύπρου! Κάθε ξένο φορμάτ έχει άλλο τρόπο διαχείρισης δικαιωμάτων και κάτι ανάλογο συνέβη και με το “Unknown woman”, δηλαδή τη “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, μάλιστα, μάθαμε ότι η εν λόγω σειρά είχε κατατεθεί, μεταξύ άλλων, και στον ALPHA αλλά από τον κυπριακό δεν μπορούσε να καλυφτεί το budget και έτσι έκαναν μια συμφωνία με την εταιρία παραγωγής…

Να σημειωθεί ότι στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Κώστας Καζανάς, Αντώνης Βλοντάκης, Γιάννης Αθητάκης κ.ά.

Πηγή: tinasmess.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα