Σεχραζάτ vs Σιλά!

10:33 28/10/2012 - Πηγή: TVNea
Το ό,τι η Τσανσού Ντερέ, η γνωστή μας...Σιλά έχει, ήδη, μπει σε φουλ γυρίσματα για τον ''Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή” σας το έχουμε ήδη πει...Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι η ''Φιρούζ'' που υποδύεται η Τσανσού είναι η γυναίκα που μπαίνει...ανάμεσα στον Σουλεϊμάν και την Χουρρέμ και κατορθώνει να γοητεύσει τον ηγεμόνα, έχει στη συνέχεια ιδιαίτερα ...ανάρμοστη σχέση
με τον δυναμικό άνδρα.

Αυτό συνεπάγεται θερμές ερωτικές σκηνές ανάμεσα τους -όσο μπορούν να υπάρξουν αυτές στην τουρκική τηλεόραση-οι οποίες γυρίστηκαν πρώτες πρώτες και φυσικά βγήκαν, ήδη, στη δημοσιότητα προκειμένου να κάνουν πιο έντονο το ενδιαφέρον του κοινού για τη σειρά. Από τη στιγμή, ωστόσο, που έκαναν την εμφάνισή τους σε εφημερίδες και περιοδικά οι φωτογραφίες που εικονίζουν το ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις, πήραν θάρρος και οι καλοθελητές από διάφορες στήλες και εκπομπές κοινωνικής κριτικής και άρχισαν να αναρωτιούνται για τη στάση της συζύγου του ''Σουλεϊμάν”-Χαλίτ Εργκέντς, της ηθοποιού Μπεργκιουζάρ Κορέλ.

Το ίδιο θέμα είχε δημιουργηθεί και όταν είχε αρχίσει η σειρά πριν από δύο χρόνια και όλοι μιλούσαν για ''ρήξη'' που είχε προκληθεί στο ζευγάρι εξαιτίας της στενής επαφής της Μεριέμ Ουζερλί – της Χουρρέμ δηλαδή- και του συντρόφου της. Τότε απλά το ζευγάρι με τις συνεχείς εξόδους του είχε δώσει τη δική του απάντηση με τον τρόπο του. Τώρα, όμως, ακριβώς και λόγω της φιλικής σχέσης της με την Τσανσού Ντερέ, η Κορέλ δεν μπόρεσε να κρατηθεί και σε μια πρόσφατη συνέντευξη έδωσε την απάντησή της : ''Είναι αστείο όλο αυτό. Με την Τσανσου γνωριζομαστε από τότε που είχαμε και οι δύο...σπυράκια. Είναι παλιά μου φίλη και φίλη της οικογένειας μου...Απλά γελάω με όλα αυτά που γράφονται πραγματικά !”
tvzapping.gr

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα