Σε ποιά εκπομπή είπε όχι η Δέσποινα Καμπούρη για να βρίσκεται στο πρωινο του Mega;

11:25 8/10/2014 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν την πρεμιέρα του "Mega με 1" με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή , έμαθε η Δέσποινα Καμπούρη ότι τελικά δεν θα βρίσκεται και η ίδια όπως αρχικά είχε συμφωνήσει και την θέση της θα πάρει η Χριστίνα Πολίτη.
Μάλιστα στην χθεσινή εκμπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μια" , ή ίδια η Τατιάνα αποκάλυψε πως το καλοκαίρι η ίδια είχε πάρει τηλέφωνο την Δέσποινα Καμπούρη
και της πρότεινε να συμμετέχει στην δική της εκπομπή αλλά η δημοσιογράφος αρνήθηκε γιατί ,όπως είπε στην Τατιάνα, συζητούσε κάτι άλλο.
Η ίδια ανέφερε : «Να πω ότι την ήθελα τη Δέσποινα αλλά μου είχε πει ότι συζητούσε κάτι άλλο. Προφανώς ήταν το MEGA όμως αν την είχαν κλείσει και την πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων μια εβομάδα πριν είναι τραγικό Να μένεις ξεκρέμαστος»
Μάλιστα στην ίδια εκπομπή βρέθηκε και η τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαϊδου η οποία ανέφερε πως ήταν σίγουρο οτι θα βρίσκεται η Δέσποινα Καμπούρη στο πρωινό και μάλιστα είχαν κλείσει συμφωνία και για τα χρήματα.
Το τί πραγματικα έχει συμβεί ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ , το μόνο σίγουρο είναι οτι η Δέσποινα Καμπούρη έμεινε ξεκρέμεστη έτσι ξαφνικά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα