Σε λίγες ώρες η πρεμιέρα για τους "Δαίμονες"! - ποιο το μυστικό εφέ της παράστασης;

17:15 22/3/2013 - Πηγή: TVNea
Από το περσινό καλοκαίρι που η Άννα Βίσση είχε βρεθεί καλεσμένη στο τελευταίο "Μες στην καλή χαρά" της σεζόν είχαμε μάθει και επισήμως πια πως οι "Δαίμονες" πρόκειται να ξαναζωντανέψουν στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς την άνοιξη του 2013. Οι μήνες πέρασαν, οι auditions έγιναν, οι ηθοποιοί επιλέχθηκαν και μετά τις πολύωρες και απαιτητικές πρόβες, η μεγάλη βραδιά που όλοι περιμέναμε έφτασε!

Πάντα υπό την επίβλεψη των "μετρ" Γιάννη Κακλέα και Νίκου Καρβέλα, η πρωτοποριακή ροκ-όπερα που σημάδεψε τα καλλιτεχνικά
δρώμενα των '90s επιστρέφει! 22 χρόνια μετά το πρώτο τους ανέβασμα, οι "Δαίμονες" υπόσχονται να καθηλώσουν και να μαγέψουν το κοινό που θα τους παρακολουθήσει, παρέχοντάς το ένα φαντασμαγορικό θέαμα πολλών... καρατίων! Με την Απόλυτη Άννα Βίσση και τους ικανότατους Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτη Πετράκη και Νικόλαο Καραγκιαούρη στους πρωταγωνιστικούς-βασικούς ρόλους και μία dream team 24 ηθοποιών και χορευτών η εν λόγω παράσταση αποτελεί το σημαντικότερο θεατρικό event της χρονιάς!

Περισσότερα από 10,000 εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί, με τις παραστάσεις να έχουν 80% πληρότητα θέσεων μέχρι και την παράσταση της 7ης Απριλίου, καθιστώντας τους "Δαίμονες" πρωτοπόρους στη λίστα του tickethour.gr! Το θέατρο Παλλάς πρόκειται απόψε να γεμίσει ασφυκτικά και να υποδεχθεί, εκτός από το πιστό και φιλοθεάμον κοινό της τραγουδίστριας, εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και πολιτικό χώρο. H παράσταση ξεκινά στις 21:00, ενώ special highlight της βραδιάς πρόκειται να είναι ένα ειδικό εφέ που πρώτο θα εφαρμοστεί στους "Δαίμονες" και το οποίο θα αφήνει την πρωταγωνίστρια να αιωρείται στον αέρα!

Σύμφωνα με τον τελευταίο προγραμματισμό, οι "Δαίμονες" θα φιλοξενούνται στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς μέχρι και τις 20 Απριλίου, εκτός βέβαια κι αν πάρουν παράταση λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού. Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα και να ελπίσουμε πως θα βλέπουμε συχνότερα στην Ελλάδα τέτοιου είδους και ύψους καλλιτεχνικές παραγωγές!
Keywords
Τυχαία Θέματα