Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του Bruce Lee

10:56 4/8/2011 - Πηγή: TVNea
Αντικείμενα που ανήκαν στον εκλιπόντα θρύλο του κουνγκ φου Bruce Lee πρόκειται να δημοπρατηθούν στο Χονγκ Κονγκ. Δεκατρία αντικείμενα που ανήκουν στην περιουσία του Lee θα βγουν στο σφυρί στις 6 Αυγούστου, όπως ανέφερε σε δημοσίευμα της η εφημερίδα South China
Morning Post. Σε αυτά περιλαμβάνεται ένα γράμμα με ημερομηνία 25 Μαρτίου 1966, το οποίο έγραψε ο Lee σε έναν φίλο του και αναφερόταν στη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Η Πράσινη Σφήκα» στην οποία υποδυόταν τον υπερήρωα Κέιτο. Το γράμμα αναφέρεται ότι είναι σε «καλή κατάσταση» και αναμένεται να πουληθεί στην τιμή των 300.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ.«Το αντικείμενο είναι μεγάλης αξίας με την έννοια ότι μπορεί να μας επιτρέψει να καταλάβουμε περισσότερα για τις απόψεις του Bruce Lee και για το πως θεωρούσε εκείνη την εποχή την δουλειά του," λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Θαυμαστών του Bruce Lee.
Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν είναι και...
ένα μπλε σκούρο τζάκετ με γούνα, το οποίο κατασκευάστηκε γύρω στο 1973 για την ταινία του Lee "Παιχνίδι Θανάτου", εκτιμάται ότι θα πουληθεί μεταξύ 100.000 και 150.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ.
Ο Bruce Lee πέθανε στο Χονγκ Κονγκ στις 20 Ιουλίου του 1973 σε ηλικία 32 ετών.

ant online
Keywords
Τυχαία Θέματα