Σε διαφήμιση ο sexy Κρητικός

15:01 8/7/2016 - Πηγή: TVNea
Πριν μερικούς μήνες, είχε αναστατώσει τα γυναικεία πλήθη. Όλες οι γυναίκες έλιωναν όταν τον έβλεπαν και όλες ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Ο λόγος για τον κρητικό Στάθη Στιβακτάκη ο οποίος είχε γίνει viral στα social media και σε όλες τις εκπομπές μιλούσαν για τον sexy κρητικό που αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό με την ομορφιά του και είχε γίνει παντού αντικείμενο συζήτησης.
Σε λίγο καιρό, θα αναστατώσει και πάλι τον γυναικείο πληθυσμό, αφού θα πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση. Η συπμρωταγωνίστρια του στη διαφήμιση, Κατερίνα Δημητρόγλου δήλωσε στην Espresso:

«Το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι... Ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ένα παιδί διαφορετικό, που ζει απλά και παραδοσιακά. Είναι πρωτόγονος άνθρωπος, απλός, ντόμπρος και καθαρός. Γι’ αυτό επελέγη και γι’ αυτό το σποτ. Τον συμπάθησα πολύ και διαπίστωσα, ευχάριστα, ότι η δημοσιότητα τον ξενίζει και δεν τον ενδιαφέρει. Στο γύρισμα είχε απορίες σαν μικρό παιδί. Είναι αληθινός!»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα