Ρούλα Κορομηλά: Τί λέει για Μενεγάκη και Καραβάτου;

11:36 18/9/2011 - Πηγή: TVNea
Τα καλύτερα είχε να πει η Ρούλα Κορομηλά για την Κατερίνα Καραβάτου και το Κους Κους, αλλά η γλώσσα της δέθηκε… «κόμπος» όταν άκουσε το όνομα Ελένη Μενεγάκη. Το Star «πέτυχε» την Ρούλα στο αεροδρόμιο, όπου, λίγο πριν πετάξει για την Kρήτη, πέταξε τα καρφιά της για τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο. Κεφάλαιο νούμερο ένα: Κατερίνα Καραβάτου. «Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το πώς και
το γιατί κόπηκε το Κους Κους. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή κι ευτυχισμένη, γιατί μόλις γέννησε και κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Ένα υπέροχο μωρό. Εξάλλου, τα ταλέντα δεν χάνονται», δήλωσε σε πρώτη φάση.
Μετά, η κουβέντα πέρασε σε γενικότερο επίπεδο: Κεφάλαιο δεύτερο. Ανακατατάξεις στην τηλεόραση: «Σε όλα τα κανάλια γίνονται ανακατατάξεις, απλώς φέτος εμείς πρωταγωνιστούμε. Με τους Γερμανούς υπάρχει σεβασμός και εξαιρετικό κλίμα. Οι σχέσεις μας είναι άκρως επαγγελματικές και πολύ καλές. Βέβαια, όταν χρειαστεί χτυπάω και το χέρι στο τραπέζι, αλλά πέρα από αυτό, η χημεία μας είναι εξαιρετική». Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη:...
Τρίτο και φαρμακερό. «Θα μου επιτρέψετε να μην πώ τίποτα. Εχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκφράσω. Επειδή πολλές φορές, αν και λέω κάτι ξεκάθαρα, αυτό έχει παρερμηνευθεί, θα ήθελα να μην πώ τίποτα άλλο».

Αν και η Ρούλα δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων, τίποτα. Ούτε που απάντησε. Ούτε που είπε το παραμικρό για την βασίλισσα, που από το πρωί, μετακόμισε το μεσημέρι.

Να δούμε εάν θα ισχύει το ίδιο και όταν ο Καφές, από πρωινός, θα γίνει μεσημεριανός.
Keywords
Τυχαία Θέματα