«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Μέγαρο Μουσικής και σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα

10:30 25/6/2016 - Πηγή: TVNea

Το “Romeo and Juliet”, το κλασικό αριστούργημα του William Shakespeare, θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 21:15, σε live, high definition, Dolby Surround μετάδοση, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και σε πολιτιστικούς χώρους στη Βέροια
και στα Χανιά.
Πρωταγωνιστούν ο Richard Madden , γνωστός ως Ρομπ Σταρκ του “Game of Thrones”, η Lily James, γνωστή ως Λαίδη Ρόουζ από το “Downton Abbey”, και ο Derek Jacobi, σε σκηνοθεσία των Kenneth Branagh και Rob Ashford. Το 2015, το πρωταγωνιστικό δίδυμο είχε κλέψει τις εντυπώσεις στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία της Disney «Σταχτοπούτα», και πάλι σε σκηνοθεσία του Kenneth Branagh.
Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh παρουσιάζει live από το θέατρο Garrick στο West End του Λονδίνου τις μοναδικές παραγωγές του νεοσύστατου θιάσου του, σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. Η θεατρική παράσταση “Romeo and Juliet” αποτελεί μέρος του παγκόσμιου, λαμπρού εορτασμού για τα 400 χρόνια Shakespeare.
Η παράσταση έχει γνωρίσει ήδη τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Η έγκυρη εφημερίδα Guardian έγραψε: «Αυτή η παραγωγή έχει αναμφισβήτητα ενέργεια που πάλλεται».
Η μετάδοση του “Romeo and Juliet” εγκαινιάζει την πολιτιστική συνεργασία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με το Kenneth Branagh Theatre Company, φέρνοντας κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις σε ζωντανή, high-definition μετάδοση σε σημαντικούς χώρους, μεταξύ των οποίων είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τη live μετάδοση του “The Entertainer” του Τζον Όσμπορν, με πρωταγωνιστή τον Kenneth Branagh, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 21:15, σε 10 πόλεις της Ελλάδας.
Η προπώληση εισιτήριων έχει ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.livetheatre.gr.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα