"Ραγίζει" εκ των έσω ο απεργιακός κλοιός των ταξιτζήδων

16:47 4/8/2011 - Πηγή: TVNea
Ολοένα και πληθαίνουν οι μαρτυρίες πολιτών, που αναφέρουν πως τους προσεγγίζουν αυτοκινητιστές, για να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ οι συνάδελφοί τους δηλώνουν αμετακίνητοι από τις θέσεις τους και δε διαπραγματεύονται το άνοιγμα του επαγγέλματός τους, που προωθεί η κυβέρνηση.
Δεν είναι μάλιστα λίγα τα σημεία, όπου κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες, συγκεντρώνονται ταξί, διαθέσιμα για το επιβατικό κοινό.
Εν τω μεταξύ, σε συνέλευση που πραγματοποίησαν την Τρίτη (02/08), οι αυτοκινητιστές στη Ρόδο αποφάσισαν να μη συνεχίσουν
τις κινητοποιήσεις τους.
Σε δηλώσεις του στο "Βήμα" ο ιδιοκτήτης ταξί, Μ. Π., είπε χαρακτηριστικά: "Αποφασίσαμε να σταματήσουμε την απεργία για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που επισκέπτεται το νησί τον Αύγουστο. Για να μη λένε ότι οι ταξιτζήδες δεν έχουν ψυχή και ότι είναι αλήτες".
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ολόκληρη την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, η απεργία έχει ανασταλεί.
Ανυποχώρητοι συνεχίζουν πάντως στην Κρήτη, ενώ στην Πάτρα ιδιοκτήτες ταξί μετέβησαν στα διόδια του Ρίου και σήκωσαν τις μπάρες, αφήνοντας τους οδηγούς να περνούν ελεύθερα....

Στάση αναμονής τηρούν οι αυτοκινητιστές της Βόρειας Ελλάδας.
Στο Νομό Χαλκιδικής ιδιοκτήτες προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου του ΚΤΕΟ στον Πολύγυρο.
Στη Θεσσαλονίκη, οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αναμένοντας τις αποφάσεις τις Ομοσπονδίας.
Στη Δυτική Μακεδονία, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα και το Βόλο και τον Έβρο, αναμένουν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης, ενώ στις Σέρρρες, οι αυτοκινητιστές συσκέπτονται προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
cosmo
Keywords
Τυχαία Θέματα