Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 32χρονο ειδικό φρουρό

17:06 4/1/2016 - Πηγή: TVNea
Σφαίρες δέχτηκε ειδικός φρουρός στις 2 τα ξημερώματα στην οδό Βουτάδων 50 στα Πετράλωνα. Τον 32χρονο ειδικό φρουρό, που υπηρετεί στο ΑΤ Κερατέας, πλησίασε άγνωστος που περπατούσε στον πεζόδρομο ο οποίος τον ρώτησε το όνομά του. Όταν ο φρουρός απάντησε καταφατικά, ο δράστης έβγαλε πιστόλι και τον πυροβόλησε στον αριστερό μηρό, και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας. Ο ειδικός φρουρός που βρισκόταν σε γονική άδεια, καθώς πρόσφατα έγινε πατέρας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα όπως και αυτό των προσωπικών διαφορών. Άλλη έρευνα θα πραγματοποιήσουν και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες παρουσίας του αστυνομικού εκεί και ενδεχόμενες παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος αστυνομικός έχει καθαρό φάκελο, παλαιότερα είχαν εντοπιστεί κάποια περιφερειακά ίχνη του και επαφές του με άτομα που είχαν ποινικό παρελθόν, χωρίς όμως να έχει διαπιστωθεί κάτι ενοχοποιητικό σε βάρος του. Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε ότι είχε πάει να πιει ένα ποτό στο μαγαζί ενός φίλου του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κάλυκα όπλου στον τόπο της επίθεσης και εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον πυροβόλησε με περίστροφο ή μέσα από την τσέπη.

Πηγή:skai.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα