«Ψάχνοντας την Ντόρι»

17:30 8/3/2016 - Πηγή: TVNea

To «Ψάχνοντας την Ντόρι» φέρνει και πάλι στη μεγάλη οθόνη την αγαπημένη σε όλους Ντόρι, το μπλε μικρό ξεχασιάρικο ψάρι, μαζί με τους φίλους της Νέμο και Μάρλιν σε μια αναζήτηση απαντήσεων για το παρελθόν της.
Τι μπορεί να θυμηθεί; Ποιοι είναι οι γονείς της; Και που έμαθε να μιλάει Φαλαινέζικα;
Μια από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες της ετοιμάζεται να θυμηθεί η Pixar επιστρέφοντας στο βυθό του «Ψάχνοντας το Νέμο» για να ψάξει αυτήν τη φορά τη Ντόρι,
τη χαριτωμένη ψαρίνα με τη φωνή της Έλεν Ντε Τζένερις (ή αν προτιμάτε της Δήμητρας Παπαδοπούλου στη μεταγλωττισμένη εκδοχή) που θα έχει τη δική της ταινία μέχρι το 2016!
Η Ντε Τζένερις όταν μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρότζεκτ του στούντιο, έκανε τους φαν να βγάλουν από το πατάρι τις μάσκες καταδύσεων: «Άξιζε τον κόπο αυτό το σίκουελ. Το σενάριο είναι φανταστικό. Έχει όλα όσα αγάπησα στην πρώτη ταινία: ευαισθησία, χιούμορ και φυσικά περισσότερη Ντόρι!».

Να θυμίσουμε ότι η Ντόρι είναι το μπλε ψαράκι με τη βραχύβια μνήμη που ακολουθεί τον πατέρα του Νέμο, Μάρλιν στην περιπέτεια αναζήτησης του γιου του, ενώ γίνεται φίλη με τους χορτοφάγους καρχαρίες Μπρους, Άνκορ και Τσαμ.
Μας ενθουσιάζει η σκέψη να ξαναδούμε μαζεμένους όλους τους παλιούς χαρακτήρες με το Νέμο και τη χελωνίτσα Σκουίρτ να έχουν πια μεγαλώσει και να κολυμπούν αμέριμνα στις καλιφορνέζικες ακτές με τη δράση να τοποθετείται ένα χρόνο μετά την πρώτη αναζήτηση.
Το «Ψάχνοντας τον Νέμο» (Finding Nemo) κέρδισε το 2003 το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, ενώ ήταν υποψήφιο για 3 ακόμη βραβεία Όσκαρ (πρωτότυπου σεναρίου, μουσικής και ηχητικού μοντάζ).
Ήταν επίσης υποψήφιο για Χρυσή σφαίρα καλύτερης ταινίας – κωμωδίας ή μιούζικαλ.
Το 2008, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) κατέγραψε το «Ψάχνοντας τον Νέμο» ανάμεσα στις 10 καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν γυριστεί ποτέ, ενώ είναι η πέμπτη πιο προσοδοφόρα ταινία κινουμένων σχεδίων παγκοσμίως.
Η ταινία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια likes στο Facebook και η Ντόρι - με περισσότερα από 25 εκατομμύρια likes - είναι ο πιο αγαπητός χαρακτήρας από ταινία της Disney και της Disney-Pixar.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει 1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D.
ΠΗΓΗ: cinemag.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα