ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Καραγκιαούρης αδειάζει το J2US και στέλνει αδιάβαστο τον Θεοφάνους!

11:00 8/4/2014 - Πηγή: TVNea
Πέρυσι ξεχώρισε δίπλα στην Άννα Βίσση με τους Δαίμονες. Φέτος, ξαφνιάζει ως Δίας στον Τρωικό Πόλεμο. Ενώ πριν λίγες μέρες ξεκίνησε να τραγουδάει στο γνωστό show του MEGA. Ο πολύ ταλαντούχος και πολύ ψηλός (είναι 2 μ. και 3 εκ) Νικόλας Καραγκιαούρης είναι πολύ κουλ με όλο αυτό που ζει. «Η ζωή μου είναι ίδια όπως και πριν, ότι έκανα και πριν, κάνω και τώρα», λέει και δείχνει ότι πατάει γερά στα πόδια του.

-Πώς έζησες την εμπειρία του πρώτου liveτο Just the 2
of us;
H εμπειρία του μεγάλου show είναι πολύ διαφορετική από το να τραγουδάς στη σκηνή μιας όπερας. Το show έχει και αυτό τη γλύκα και την ομορφιά του.
-Μόλις είδες ότι η Ράνια Θρασκιά είναι το ταίρι σου, τι σκέφτηκες;
Σκέφτηκα ότι ταιριάζουμε εμφανισιακά και ότι θα είμαστε ένα ωραίο ζευγάρι.. Φωνητικά δεν με πολυαπασχόλησε αν ταιριάζουμε ή όχι. Πρέπει να κάνουμε μελέτη και να πασχίσουμε λιγάκι για να δέσουν οι φωνές μας, έχω ευθύνη σ’ αυτό το θέμα, η δική μου φωνή είναι περίεργη.
-Το σχολίασε ο κ. Θεοφάνους για τη φωνή σου ότι κάτι πρέπει κάτι ν’ αλλάξεις.
Δεν μπορώ ν’ αλλάξω κάτι γιατί αυτός είναι ο τρόπος που έχω μάθει να τραγουδάω, είμαι τραγουδιστής της όπερας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείω τ’ άλλα είδη. Κάθε είδος θα το τραγουδήσω ως τραγουδιστής της όπερας, -δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις.
-Είναι μια αναμέτρηση το show αυτό για σένα;
Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Για μένα δεν είναι αναμέτρηση. Έχουμε πάει για να διασκεδάσουμε, μας αρέσει πολύ αυτό που γίνεται. Είναι ένα παιχνίδι που έχει φιλανθρωπικό σκοπό και εμείς διασκεδάζουμε κάνοντας κάτι καλό!

-Περίμενες αυτή την πρόταση;
Όχι βέβαια. Εγώ περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο από κάποιο θέατρο για να πάω να κάνω ακρόαση.
-Αμφιταλαντεύτηκες για να πεις το ναι;
Δεν προβληματίστηκα, το είδα πολύ χαλαρά, το είδα διασκεδαστικό και είπα ότι θα περάσουμε όμορφα. Όλα τα παιδιά που συμμετέχουμε κάνουμε ωραία παρέα και πιστεύω ότι ακόμα και αν κάποιος αποχωρήσει από το παιχνίδι θα συνεχίσει να έρχεται κάθε Τετάρτη γιατί το κλίμα είναι υπέροχο.
-Τώρα που «μπήκες» στην ιδιωτική τηλεόραση, πώς βλέπεις όλα αυτά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μέσο. Εργαζόμενοι της τηλεόρασης είναι απλήρωτοί για μήνες και πολλοί μένουν άνεργοι.
Αυτό που ζω με το Just the 2 of us είναι κάτι προσωρινό. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης και δεν είναι αυτή δουλειά μου. Είμαι άνθρωπος του θεάτρου και της όπερας, αυτή είναι η δουλειά μου, ο στόχος μου. Είμαι στο show για πολύ συγκεκριμένους λόγους και για μικρή χρονική περίοδο όποτε όλα αυτά τα προβλήματα όποτε δεν είμαι ο κατάλληλος ν’ απαντήσω για τα προβλήματα της τηλεόρασης.

-Στο θέατρο υποδύεσαι τον Δία στον Τρωικό Πόλεμο στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού.
Η Δούκισσα είναι αξιαγάπητη, πολυτάλαντη. Περνάμε πολύ όμορφα, κρίμα που τελειώνουμε την Κυριακή των Βαΐων αλλά είναι πιθανό να συνεχιστεί και του χρόνου και έτσι δεν θα χάσουμε το παρεάκι μας.

-Μετά τους Δαίμονες άλλαξε όλη η ζωή σου;
Δε νομίζω, η ζωή μου είναι ίδια όπως και πριν. Πάντα έκανα δουλειές, ότι έκανα και πριν, κάνω και τώρα.
-Ούτε σε οικονομικό επίπεδο άλλαξε;
Κοίτα, εμείς οι καλλιτέχνες βιώνουμε πάντα την κρίση. Είναι δεδομένο ότι κάποιες περιόδους θα έχουμε χρήματα και κάποιες όχι.
-Με την Άννα Βίσση έχετε ακόμα επικοινωνία ή χαθήκατε;
Η Βίσση είναι από τις καλύτερες μου φίλες!
-Υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστείτε πάλι;
Θα χαιρόμουν πάρα πολύ έτσι και συνεργαζόμουν πάλι με την Αννούλα. Έχω να πάρω τόσα πολλά πράγματα απ’ αυτήν. Είναι τόσο φοβερή και υψηλού επίπεδου καλλίτεχνις και άνθρωπος που μόνο παίρνεις από την συνεργασία μαζί της. Σ’ αυτές τις δουλειές κανονικά θα πρέπει να πληρώνεις για να συμμετέχεις, και όχι να πληρώνεσαι! (γελάει)

-Οι γονείς εδώ στην Πάτρα, τι σου λένε για όλα αυτά που κάνεις;
Οι γονείς μου, μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Χαίρονται γι’ αυτό που κάνω. Νιώθουν ότι οι κόποι τους ανταμείβονται.
Πάτρα σου λείπει;
Η Πάτρα μου λείπει πολύ. Θέλω πολύ να έρθω να τραγουδήσω. Βλέπω ότι το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κάνει πολύ ωραία πράγματα με το λυρικό τραγούδι και θα χαρώ πολύ κάποια στιγμή να συνεργαστώ!

Λάμπρος Αραπάκος / postin
Keywords
Τυχαία Θέματα