Πρωταγωνιστής από τα ''Φεγγάρια'' δηλώνει για τη σειρά:«Ξεκινήσαμε στη μέση της σεζόν,αναρωτιόμουν ποια θα είναι η τύχη μας!»

15:31 14/6/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι και στα πλατό. Έπειτα από μια πολύχρονη τηλεοπτική απουσία, επέστρεψε και πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ,«Δίδυμα φεγγάρια».
Τη φετινή χρονιά είπατε «ναι» στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας στα «Δίδυμα φεγγάρια».

''Ήταν πολλά τα χρόνια που έμεινα εκτός και η τηλεόραση είναι μέσα στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων και δυνατοτήτων. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσω με τον
πολύ κόσμο που δεν μπορεί να έρθει στο θέατρο, με τον κόσμο που βρίσκεται εκτός Αθηνών ή Ελλάδος. Από την άλλη, υπήρχε η εγγύηση ότι βασίζεται σ’ ένα βιβλίο, και ξέρεις εκ των προτέρων πού θα πάει. Από την πλευρά της Παραγωγής, ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου -που έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια- έχουν δώσει τις εξετάσεις τους. Και βέβαια, εκείνη που έχει δώσει τις εξετάσεις της είναι η σεναριογράφος ,Βάνα Δημητρίου, η οποία έχει του κόσμου τις επιτυχίες''.

Τα «Δίδυμα Φεγγάρια» είναι η πρώτη ελληνοκυπριακή σειρά που κάνετε. Εύκολο ή δύσκολο;

''Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάθε εβδομάδα βρίσκομαι στην Κύπρο για τρεις-τέσσερις ημέρες και επιστρέφοντας κάνω πρόβες, παραστάσεις, περιοδείες. Εν ολίγοις, δοκιμάζω τις αντοχές μου και βλέπω ότι αντέχω''.

Υπήρξε στιγμή που να φτάσατε στα όριά σας;

''Κάποιες φορές, ναι. Όταν η πόλη που βρισκόμουν δεν είχε αεροδρόμιο, μ’ έπιανε μια τρέλα, μια απελπισία (γέλια). Έπρεπε να πάω μ’ ένα αυτοκίνητο σε κάποιο αεροδρόμιο και πολλές φορές να αλλάξω αεροπλάνο. Μάλιστα, όταν φτάνω στη Λάρνακα, δεν πηγαίνω στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστώ αλλά κατευθείαν στο γύρισμα. Η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι μόνο λάμψη''.

Περιμένατε την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά;

''Για να είμαι ειλικρινής, δεν τη περίμενα. Ξεκινήσαμε στη μέση της σεζόν, όπου υπήρχαν άλλα σίριαλ σε άλλα κανάλια. Μπήκαμε σφήνα και αναρωτιόμουν ποια θα είναι η τύχη μας!''.

Παρ’ όλα αυτά, η σειρά θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά, έτσι;

''Θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά κι ελπίζω να τα καταφέρουμε''.

Πηγή:TV ZAΠΙΝΓΚhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα