Πρόσωπο-έκπληξη εντάσσεται στο ''Parole'' της Πάνια...

10:02 10/10/2015 - Πηγή: TVNea
Ετοιμάζεται για το «Parole» της, κάτι που ήθελε πολύ να κάνει και για αυτό και την… έκανε από το κανάλι της Κάντζας! Όταν πρώτα μέσα από το ''Newsit'' γράψαμε για τη μεταγραφή της Αννίτας Πάνια από τον ALPHA στο EPSILON, αναφέραμε ότι η συμφωνία ήταν όχι μόνο για την εκπομπή του σαββατοκύριακου αλλά και για μία βραδινή εκπομπή. Άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η Αννίτα τα «έσπασε» με τον ALPHA ,που
δεν μπορούσε να της δώσει ώρα στο prime time του καθημερινού προγράμματός του, κάτι που επιθυμούσε η παρουσιάστρια.

Καλώς –ή κακώς, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος- εχόντων των πραγμάτων,λοιπόν,από την επόμενη βδομάδα η Αννίτα αρχίζει στο EPSILON και το «Parole» της, όπως θα είναι ο τίτλος της εκπομπής της ,και το οποίο θα είναι… τουρλού αφού θα έχει καλεσμένους που θα μιλά μαζί τους αλλά και καλεσμένους που θα έχουν κάποιο ταλέντο και θα θέλουν να το δείξουν –και να το αποδείξουν- μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες!Στην εκπομπή η Αννίτα δεν θα είναι μόνη της αλλά θα έχει πέντε συνεργάτες, από τους οποίους έχει ''κλείσει'' τους τέσσερις και εντός των επόμενων ωρών θα ''κλειστεί'' και ο πέμπτος.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, με την Αννίτα και τους καλεσμένους της θα… παρλάρει η Σοφία Βόσσου, που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο!
Δεν θα είναι όμως μόνο η γνωστή και πετυχημένη ερμηνεύτρια που θα μπορεί να πάρει το μικρόφωνο και να ακούσουμε και κάνα ωραίο τραγούδι, αφού-ως γνωστόν- στην παρέα της Αννίτας θα είναι και ο Δημήτρης Κοργιαλάς. που θα δοκιμαστεί τώρα και στο… πώς τα λέει!
Μαζί τους θα είναι και ο δημοσιογράφος και γνωστός επί οικονομικών θεμάτων Νίκος Σαμοϊλης, που είναι σίγουρο ότι θα δίνει τα… φώτα του στους καλεσμένους που θα αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Την τετράδα της εκπομπής συμπληρώνει η Νίκη Κάρτσωνα που όπως φαίνεται θα ασχολείται με θέματα που αφορούν τη γυναίκα, την περιποίηση και την ομορφιά. Όχι παρουσιάζοντας τέτοιου είδους ρεπορτάζ, αλλά λέγοντας τη γνώμη της σε σχέση με τους καλεσμένους.Επίσης αναζητείται ένας σεξολόγος για να συμπληρωθεί η πεντάδα των συνεργατών της Αννίτας Πάνια που κάθε Τρίτη και Τετάρτη, στις 11 το βράδυ, θα προσπαθεί να κάνει τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητα του EPSILON και να παρακολουθήσουν το «Parole» της!
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
parole πανια
Τυχαία Θέματα