Πρεμιέρες, αλλαγές & ματαιώσεις: Όσα θα δούμε τη νέα χρονιά

12:16 8/1/2015 - Πηγή: TVNea
Μερικά από όσα μας περιμένουν το 2015 στην τηλεόραση:
ΜΕGA
Από μέρα σε μέρα αναμένεται από το Μega η ανακοίνωση για την τοποθέτηση της Όλγας Τρέμη στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού ενώ ήδη αναζητούνται κεντρικοί σχολιαστές που θα βρεθούν στο κεντρικό δελτίο, ενόψει προεκλογικής περιόδου.
Στο μεταξύ, αν δεν γίνουν αλλαγές λόγω προεκλογικής περιόδου, Τρίτη και 13, στις 22.30 το βράδυ κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» . Τέλος, στα μέσα Ιανουαρίου, το Μεγάλο Κανάλι σηκώνει αυλαία στις μεγάλες θεατρικές
παραστάσεις, φέροντας κοντά στο τηλεοπτικό κοινό τις καλύτερες παραστάσεις της Αθήνας. Ανάμεσά τους οι: «Βαλ τον Υπουργό στην Πρίζα», «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα», «Τρωικός πόλεμος» «Ψύλλοι στ αυτιά», «Θα σε πάρω να φύγουμε» κ.α.
Το Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη στο μεταξύ, επιστρέφει στην αρχική του ημέρα και ώρα και από τις 15 Ιανουαρίου θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.30.

ALPHA
Από τα μέσα Ιανουαρίου θα προβάλλεται στον Alpha δύο φορές την εβδομάδα η σειρά «Το σόι σου» που ακολουθεί την επιτυχία του «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», ενώ στις 13 Ιανουαρίου επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος με το Τσαντίρι του και λίγο αργότερα ο Χρήστος Φερεντίνος, κάθε Παρασκευή βράδυ με το «Άκου τι είπαν βραδιάτικα» και φυσικά το«World Party». Τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει να προβάλλεται και η «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου με νέα επεισόδια, ενώ στα μέσα Φεβρουαρίου ξεκινά η εκπομπή «Sweet and Skinny» της Μαρίζας Τσέρτσιλ, στην οποία θα προτείνονται γλυκά χωρίς …θερμίδες!

ΑΝΤ1
Στον ΑΝΤ1 λόγω προεκλογικής περιόδου θα έχουμε επαναλήψεις στα σίριαλ ενώ τα καινούρια επεισόδια από τη σειρά«Τρίχες» - τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει- θα μεταδοθούν τον Φεβρουάριο. Αλλάζει και ο τελικός του Dancing with the stars και αντί για την 25η Ιανουαρίου (ημέρα εκλογών) θα μεταδοθεί στις 8 Φεβρουαρίου. Κατά συνέπεια και η πρεμιέρα του «The Voice II» θα πραγματοποιηθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά (πιθανόν στις 15 του μήνα). Στο μεταξύ στο κανάλι ετοιμάζεται και καθημερινό σίριαλ και για τον λόγο αυτό, ο Πέτρος Μπούτος- όπως έχει γραφτεί- έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Έλενα Ακρίτα, η οποία και θα έχει την επιμέλεια του σεναρίου.

ΣΚΑΪ
Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, αναβάλλονται οι δύο εκπομπές που θα εντάσσονταν στο πρόγραμμα του σταθμού από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Τόσο η εκπομπή της Ευαγγελίας Αραβανή- ένα γυναικείο μαγκαζίνο- όσο και η ταξιδιωτική που θα παρουσίαζε ο Σάββας Πούμπουρας δεν θα γίνουν. Αντιθέτως, στον σταθμό του Φαλήρου ξεκινά τέλη Ιανουαρίου μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής με τίτλο «eat and fit» με διαιτητικές αλλά νοστιμότατες συνταγές και παρουσιαστή τον Δημήτρη Δαλιάνη.
yupi- Κλεοπάτρα Πατλάκηhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα