Πρεμιέρα σήμερα για τον ΑΝΤ1 στο Prime Time.

15:15 13/10/2013 - Πηγή: TVNea
Με μια ταινία Α προβολής θα βγει ήμερα η Prime Time του ΑΝΤ1, μια εβδομάδα ακριβώς από την μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου το DWTS (οπου το TvΝέα για άλλη μια χρονιά θα σας το μεταδώσει με τα LIVE EVENT).

Σήμερα στις 21:15 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ: CAPTAIN AMERICA
Η ταινία είναι
βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα των κόμικς της Μάρβελ. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Τζο Τζόνστον και τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύθηκε ο Κρις Έβανς. Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου και αφηγείται την ιστορία του Στιβ Ρότζερς, ο οποίος προκειμένου να λάβει μέρος στον πόλεμο, μετατρέπεται σε σούπερ στρατιώτη με το όνομα "Captain America".

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ιστορία ξεκινάει το 1942, όταν ο Στιβ Ρότζερς θεωρείται σωματικά ανίκανος να καταταγεί στον αμερικάνικο στρατό και να πολεμήσει τους Ναζί στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Εθελοντικά όμως, παίρνει μέρος στη μυστική στρατιωτική οργάνωση "Αναγέννηση" και μετατρέπεται στον σούπερ στρατιώτη, Captain America. Με σύμμαχο τον Μπάκι Μπαρνς, πολεμάει με όλες του τις δυνάμεις τον Ρεντ Σκαλ (Red Skull), τον ύπουλο αρχηγό των προηγμένων οπλικών συστημάτων του Χίτλερ.
Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής του 2011
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: O ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ:CAPTAIN AMERICA
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρις Έβανς, Τόμι Λι Τζόουνς, Χιούγκο Γουίβινγκ, Ντόμινικ Κούπερ, Νιλ ΜακΝτόνοου, Ντέρεκ Λουκ, Στάνλεϊ Τούτσι
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Τζο Τζόνστον
Keywords
Τυχαία Θέματα