Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή "Chef στον αέρα"-Τι θα δούμε την 1η βδομάδα;

08:15 13/10/2014 - Πηγή: TVNea
Για πέμπτη χρονιά το «Chef στον αέρα»,πιο ανανεωμένο από ποτέ, με οικοδέσποινα την Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει και δίνει ιδέες για την καθημερινή μαγειρική στο σπίτι από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη στην κουζίνα δυο φορές την εβδομάδα!Το «Chef στον αέρα» φέτος θα είναι κάθε μέρα και μια ξεχωριστή εκπομπή.
Κάθε μέρα και μια διαφορετική πρόταση
από λάτρεις του φαγητού, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, από την κουζίνα του «Chef στον αέρα» στην κουζίνα σας!
Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου η Ελένη εγκαινιάζει τη νέα τηλεοπτική περίοδο παρέα με τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου. Ο Αλέξανδρος φτιάχνει τορτίγια με κοτόπουλο και αλμυρή σαντιγί και χοιρινή μπριζόλα με καραμελωμένα κρεμμύδια. Η Ελένη μαγειρεύει ένα γρήγορο σουφλέ με ανάμικτα λαχανικά και προϊόντα χωρίς λακτόζη!
Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου μαγειρεύουν με τον ειδικό στο ψάρι Νίκο Μιχαήλ! Φτιάχνουν σαρδέλες μαριναρισμένες, συνδυάζουν τραχανά και μπακαλιάρο σε μια σούπα-βάλσαμο και ένα εύκολο μιλφέιγ κολοκύθας που στήνεται στο πιάτο!
Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου έρχεται ‘ανταποκρίτρια γεύσης’ από τη Θεσσαλία η Τασούλα Κουφοπούλου! Ετοιμάζουν λουκάνικο πρασάτο και χόρτα εποχής και μια χοιρινή πρασοτηγανιά που λιώνει στο στόμα! Ο Αλέξανδρος με έμπνευση από τη Θεσσαλία φτιάχνει μια παραλλαγή της γαλατόπιτας σε ατομικά σκεύη.
Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου η Ιωάννα Χαλμούκη δίνει συνταγές για γλυκοθεραπεία: το κέικ με φιστίκια αιγίνης και πλούσια βουτυρόκρεμα, κρέπες που γίνονται στο λεπτό με γέμιση κρέμας τυριού και φρούτων και την πιο εύκολη τούρτα με γεύση σοκολάτα και φουντούκι!
Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ο Chef Γιάννης Σολάκης βοηθάει την τηλεθεάτρια Φένια Σπυράτου να ετοιμάσει ένα δείπνο με πρωτότυπο θέμα! Δίνουν μία συνταγή για την τάρτα με κοτόπουλο, μπέικον και κρέμα γάλακτος, τα μυστικά του χοιρινού αλα κρέμ και τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο για να σερβίρουν ένα cheesecake!

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : Ελένη ΨυχούληΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος ΠαπαδόπουλοςΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης ΓαλανούληςΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ζένια Αναστασιάδου, Αρετή ΒαρδάκηΔ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Γιώργος ΠαπανικολάουΔ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Στέφανος Καλλιγιάννης
ΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS Ltd.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
σεφ στον αερα συνταγες του αλεξανδρου παπανδρεου με μπακαλιαρο, σεφ στον αερα σουφλε
Τυχαία Θέματα