Πρεμιέρα με «ελευθερία» για τη Μελέτη!

12:02 26/9/2014 - Πηγή: TVNea
Η λέξη «ελευθερία» θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Ε TV και τη στροφή της από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση και την έρευνα. Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι η παρουσιάστρια και το «#hashtag» της θα κάνουν πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, τελικά αποφασίστηκε να γίνουν αλλιώς τα πράγματα. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα θέλει πρώτα να μας
βάλει στο κλίμα του νέου project της και μετά να δούμε τα επεισόδια. Πώς θα γίνει αυτό; Με δύο εκπομπές, στις 21 και 28 Οκτωβρίου.

Στην πρώτη η παρουσιάστρια θα μας εξηγήσει τι είναι το «#hashtag» και τι θα πραγματεύεται, ενώ στη δεύτερη, ανήμερα της εθνικής εορτής μας, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αρκετά backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα που θα έχει κάνει έως τότε. Η Ελεονώρα, προκειμένου να μας ενημερώσει πλήρως για το νέο εγχείρημά της, θα έχει στο πλευρό της τον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη.
Θα εξηγήσουν γιατί επέλεξαν το «#hashtag» ως τίτλο, κάτι που χρησιμοποιείται κυρίως στα social media, όταν τους χρήστες απασχολεί ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η παρουσιάστρια επέλεξε λοιπόν ως πρώτο hashtag τη λέξη «ελευθερία» και προκειμένου να την αναλύσει, ερευνήσει και σχολιάσει, ταξίδεψε ακόμη κι έως την Ολλανδία -συγκεκριμένα πήγε στο Αμστερνταμ-, εκεί όπου αυτή η λέξη είναι συνώνυμο πολλών πραγμάτων εντός κι εκτός νόμου - τουλάχιστον βάσει των δικών μας κανόνων. Η Ελεονώρα δηλώνει ενθουσιασμένη με αυτό το project, αφού θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ρεπορτάζ της βιωματικό και να ζει έτσι από πρώτο χέρι όσα θα παρουσιάζει στους τηλεθεατές της. Αυτό άλλωστε ήταν κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό, όμως δεν έβρισκε το... πρόσφορο έδαφος που έψαχνε στο Star, αφού επιθυμία του καναλιού ήταν να συνεχίσει να ασχολείται με το lifestyle και τη showbiz. Με τη μεταγραφή της στο Ε TV όμως κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της για αλλαγή πλεύσης.

Espressonewshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα