Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Μανουσάκη στον Ant1?

14:37 28/11/2012 - Πηγή: TVNea
Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό!Οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου, αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους, μία δουλειά την οποία ο γνωστός σκηνοθέτης είχε ολοκληρώσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μέχρι τώρα δεν τα είχε καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τον... αέρα του ΑΝΤ1.

Απ ΄ότι δείχνουν ,λοιπόν, τα τηλε-φαινόμενα, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη , "Δείξε μου τον φίλο σου", θα κάνει το
ντεμπούτο της στους δέκτες μας ! Καλλιο αργά, παρά ποτέ, όπως λέει και η γνωστή παροιμία, αν αναλογιστεί κανείς πως η συγκεκριμένη δουλειά βρίσκεται στην... αναμονή περίπου επτά ολόκληρα χρόνια, μιας και είναι παραγωγής του 2005,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlife.

Πρόκεται για μία νεανική, καθαρόαιμη κωμωδία, η οποία σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Αντεννικών θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στο prime-time του καναλιού, περί τα μέσα του Δεκέμβρη.
Οσο για το τι θα δούμε αναλυτικότερα ; Μια εξαμελής παρέα αποτελούμενη από 3 αγόρια και 3 κορίτσια δίνει ραντεβού στους δέκτες μας και μας γυρίζει στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας, τα φοιτητικά!
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Tvnea,η σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή (δεν αποκλείεται η Δευτέρα) στις 22.00.Πρεμιέρα,στις 14/12!
Darwin http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα