Πότε κάνει πρεμιέρα το GLEE στον ALPHA;

14:15 6/7/2013 - Πηγή: TVNea
Η σειρά-φαινόμενο, που έχει κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές να παραμιλούν, διένυσε ήδη τον τέταρτο κύκλο της στην αμερικανική τηλεόραση και μετράει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έρχεται στην τηλεόραση του Alpha απο αυτη την Δευτέρα 8/7 στις 22:00. Ο απίστευτα πετυχημένος συνδυασμός μουσικής και κωμωδίας τη φέρνει κάθε χρόνο υποψήφια και νικήτρια στα σημαντικότερα βραβεία - μεταξύ άλλων στις Χρυσές σφαίρες, τα βραβεία Emmy και τα βραβεία Grammy. Πίσω από την επιτυχία κρύβεται το αστέρι του Hollywood,
Ryan Murphy, γνωστός δημιουργός από τη σειρά Nip/Tuck και το πρόσφατο American Horror Story.
Η μουσική επένδυση αποτελεί φαινόμενο από μόνη της, αφού μέσα σε δύο χρόνια έχουν μπει στο Hot-100 του Billboard 113 τραγούδια από τη σειρά, αφήνοντας πίσω μεγάλα αστέρια της μουσικής σκηνής. Οι συναυλίες των συντελεστών είναι sold-out σε όλο τον κόσμο, ενώ τα cd και τα downloads στο i-Tunes με τις διασκευές τους σε γνωστά τραγούδια χτυπούν ρεκόρ πωλήσεων.
Η θρυλική πλέον σειρά, που θεωρείται instant classic στην pop κουλτούρα, αποτελεί ουσιαστικά μια σύγχρονη εκδοχή μιας άλλης θρυλικής σειράς, του «Fame».

Ως guest stars, μεταξύ πολλών άλλων, εμφανίζονται η Kate Hundson, Gwyneth Paltrow, Lindsay Lohan, Ricky Martin , Sara Jessica Parker, Britney Spears, Helen Mirren, Gloria Estefan κ.α.
Keywords
Τυχαία Θέματα