Πως λειτουργεί το Νέο TVNEA.com

00:20 25/8/2014 - Πηγή: TVNea
Το νέο site μας σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να μεταφέρουν το κλίμα της ανανέωσης που διέπει το TVNEA, αλλά και το πάθος για καινοτομία, ώστε ο νέος αυτός ιστότοπος να αποτελέσει ένα χρηστικό και ευχάριστο, στην πλοήγηση και στην ανάγνωση, εργαλείο για τον επισκέπτη! Πρόκειται για μια νέα μορφή με εμφάνιση που ξεχωρίζει .
Πως λειτουργεί
το Νέο TVNEA.
Στο TVNEA υπάρχουν 2 μπάρες . Η γκρι πάνω με την ώρα πάνω δεξιά αλλά και τις στήλες με την επικοινωνία και τους όρους χρήσης του TVNEA.COM

Στην κόκκινη μπάρα κάτω από το Logo θα βρείτε όλες τις κατηγορίες και τα θέματα του TVNEA. Η κόκκινη μπάρα μόλις κατεβείτε προς τα κάτω, αλλάζει βγαίνοντας στο πάνω μέρος του SITE από την μια άκρη μέχρι την άλλη και σας ακόλουθη αυτόματα παντού.

Οι αναρτήσεις βγαίνουν με 2 διαφορετικές μορφές. Πατώντας το πρώτο κουμπί , οι αναρτήσεις βγαίνουν με φωτο αριστερά , τίτλο ,υπογραφή συντάκτη, σχόλια αλλά και ένα Μίκρο κείμενο δεξιά από την φωτογραφία. Η 2η μορφή που μπορείτε να διαλέξετε είναι αυτή με τα παράθυρα, δηλαδή η φωτογραφία της αναρτήσεις με τον τίτλο από κάτω. Για αυτή την μορφή πατάτε το 2o κουμπί .Οι ειδήσεις για όλες τις κατηγορίες είναι μαζεμένες στην κεντρική σελίδα του TVNEA.COM με χρονολογικά αντίστροφη σειρά (από το νεότερο στο παλαιότερο).

Η μπάρα με τα Τελευταία νέα, μένει πάντα στην οθόνη σας για να σας ενημερώνει ότι νέο βγαίνει στο site, ενώ κάτω από αυτήν παίρνει το slider με τις τελευταίες αναρτήσεις του TVNEA.COM.

Εκτός από μία νέα πλοήγηση που βοηθά τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, το ΤVNEA.COM θα καλύπτει και τους επισκέπτες μέσω ipad, iphone, blackberry ή άλλων συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα