Πονοκέφαλος στα κανάλια για τους Χρυσαυγίτες που πρέπει να εμφανίζονται στις εκπομπές τους προεκλογικά!

13:30 8/4/2014 - Πηγή: TVNea
Έντονος προβληματισμός επικρατεί σχεδόν στο σύνολο των καναλιών όσο πλησιάζουν οι εκλογές για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν την περίπτωση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, τα επιτελεία των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών στους τηλεοπτικούς σταθμούς εκφράζουν φόβους για την επιβεβλημένη συμμετοχή στα πάνελ υποψηφίων
Χρυσαυγιτών, δεδομένου ότι η πρόθεση των περισσοτέρων εξ αυτών είναι να προκαλέσουν φασαρία και να δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Τουλάχιστον αυτό περιγράφει η εμπειρία, αλλά και η τηλεοπτική ιστορία με κορυφαία στιγμή την επίθεση Κασιδιάρη σε Δούρου – Κανέλη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! Ως εκ τούτου το πρόβλημα ξεπερνάει το σφικτό πλαίσιο των κανόνων του ΕΣΡ που επιβάλει στην διάρκεια των εκλογικών αναμετρήσεων και τίθεται πρακτικά, σε επίπεδο διαχείρισης εκρηκτικών καταστάσεων που συνήθως προκαλούν σε εκπομπές τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι εκλογές όμως είναι κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας και δεν είναι δυνατόν να αποκλειστούν οι υποψήφιοι ενός κοινοβουλευτικού κόμματος από τις τηλεοπτικές εκπομπές για οποιονδήποτε λόγο. Στην πραγματικότητα αυτός είναι και ο γρίφος που καλούνται να λύσουν τα στελέχη των καναλιών.

Ειδικότερα όμως, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του MEGA, ο γρίφος αποκτά διαστάσεις γκραν γκινιόλ! Αφού η σφοδρή πολεμική του κόμματος εναντίον του καναλιού είναι γνωστή: από την ούρηση του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού Χρήστου Παππά στην είσοδο του σταθμού έως τις δημόσιες τοποθετήσεις άλλων μελών εναντίον των ιδιοκτητών του.

enimerosi24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα