"Πόλεμος" για τα μάτια της Κατερίνας Καινούργιου...

12:05 24/8/2018 - Πηγή: TVNea

Το περιοδικό «ΗELLO!» θέλησε να απαντήσει σε όσα συκοφαντικά σύμφωνα με το ίδιο ακούστηκαν στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», σχετικά με τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου και του νέου της συντρόφου, Νάσου Αναστασόπουλου.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Νίκη Λεμονή, μιλούσε στο πρωινό για τη νέα φωτογράφιση της παρουσιάστριας του Epsilon
και του επιχειρηματία συντρόφου της άφησε υπονοούμενα περί στημένου θέματος μεταξύ της παρουσιάστριας, του περιοδικού και του φωτογράφου. Mάλιστα, πρόσθεσε την ατάκα πως «η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει από αυτά».

Αυτό έφερε την άμεση απάντηση των ανθρώπων του περιοδικού σε αρκετά αυστηρό ύφος.

Το περιοδικό HELLO! θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, απάντησε σε αυστηρό τόνο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instgram, δημοσιεύοντας μια εκ των αποκλειστικών φωτογραφιών της παρουσιάστριας με τον νέο της σύντροφο, αναφέροντας ότι:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο, πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ή διαδικτυακής ιστοσελίδας… Όχι, το θέμα της κ. Κατερίνας Καινούργιου δεν ήταν στημένο, δεν στήθηκε η κ. Καινούργιου χαμογελαστή στο φακό μας και καλό είναι να δεχόμαστε την αποκλειστικότητα του εκάστοτε περιοδικού και όχι να την υποβιβάζουμε!

Επίσης, ένας διεθνής τίτλος σαν το Hello! δεν κάνει εξώφυλλα με φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα. Το όνομα του φωτορεπόρτερ είναι Παύλος Καραμπάτσης.

Το ότι δημοσιογράφοι και μη, έχουμε τηλεοπτικό ή διαδικτυακό λόγο, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να «πυροβολούμε» συνειδήσεις στον αέρα… Ευχαριστούμε!»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα