Ποιους φιλοξενεί αυτή τη βδομάδα το ''Art Week'' κι η Λένα Αρώνη;

12:16 6/4/2016 - Πηγή: TVNea
Το «Art Week» επιλέγει και καταγράφει τις πιο σημαντικές πολιτιστικές δράσεις στην Ελλάδα σήμερα. Η εκπομπή παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, τη λογοτεχνία και την ποίηση, τη μουσική, τα εικαστικά, τον χορό και τον κινηματογράφο. Η Λένα Αρώνη συναντά δημιουργικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συζητάει μαζί τους για τον προσωπικό τους τρόπο δημιουργίας και έκφρασης. Μουσικοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, εικαστικοί, άνθρωποι που
έχουν χαράξει τα δικά τους μονοπάτια στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, μιλούν για την πιο πρόσφατη δουλειά τους. Δραστήριοι καλλιτέχνες, οι οποίοι με επιμονή και αφοσίωση αναδεικνύουν τον δημιουργικό ρυθμό της ελληνικής Τέχνης σήμερα, εμπλουτίζοντας με το έργο τους τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ποιους φιλοξενεί η Λένα Αρώνη αυτή την Κυριακή, 10 Απριλίου, στις 17:00;
Εβελίνα Παπούλια, Γιάννης Στάνκογλου - Κώστας Λειβαδάς - Ξένια Καλογεροπούλου είναι οι καλεσμένοι της Λένας Αρώνη ,στο «Art Week» της Κυριακής 10 Απριλίου.
Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιάννης Στάνκογλου μιλούν για το βραβευμένο μιούζικαλ «Victor/Victoria», που παρουσιάζεται στο Pantheon Theater, καθώς και για τις απαιτήσεις των ρόλων που ερμηνεύουν. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς αναφέρεται στην καλλιτεχνική ενηλικίωσή του, όπως την αποτύπωσε στον καινούργιο δίσκο του «18 χρόνια δρόμος». Στη συνέχεια, μία υπέροχη κυρία του θεάτρου, η Ξένια Καλογεροπούλου, συζητά με τη Λένα Αρώνη για το βιβλίο της,«Γράμμα στον Κωστή».
ΑRT WEEK, με τη Λένα Αρώνη,μόνο μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα