«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Διαβάστε τα πρώτα επεισόδια...

08:58 21/9/2022 - Πηγή: TVNea

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα.

Κάποιες φορές, όμως, κάποια… μπλεξίματα φέρνουν τα πάνω κάτω, σε βαθμό που η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό μας.

Αυτό συμβαίνει και στο «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Η νέα κωμική σειρά του AΝΤ1 κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και, μέσα από μία αναγκαστική συγκατοίκηση, θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά και τον τρόπο ζωής δύο οικογενειών, δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΠΡΕΜΙΕΡΑ)

- Επεισόδιο 1

Δεκαέξι χρόνια πριν. Ένα βροχερό βράδυ, δύο αντρόγυνα, ο Γιάννης και η Περιστέρα και ο Αρίστος και η Μελίνα, γίνονται γονείς στο ίδιο μαιευτήριο. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ένα blackout, ένα χαλασμένο καροτσάκι και το κοινό τους επώνυμο, Παπαδόπουλος, θα τους ενώσει. Σήμερα, δεκαέξι χρόνια μετά, ο Αρίστος και η Μελίνα ζουν μαζί με τον γιο τους Αλέξανδρο μια πλουσιοπάροχη ζωή σε μια πολυτελή βίλα. Ο Γιάννης και η Περιστέρα από την άλλη, ζουν μαζί με τον γιο τους τον Θάνο, αλλά και τον πατέρα του Γιάννη, τον Θανάση, σε μια φτωχική μονοκατοικία παλεύοντας να τα βγάλουν πέρα με ένα δάνειο που χρωστάνε, τους κατασχέτες που τους κυνηγάνε και μόνο σταθερό εισόδημα τη σύνταξη του παππού. Ένα ατύχημα με μπαλτά και ένα κομμένο δάχτυλο θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια μεγάλη έκπληξη…

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Επεισόδιο 2

Μετά το τηλέφωνο από το μαιευτήριο για το μπέρδεμα που συνέβη πριν από δεκάξι χρόνια, οι δύο οικογένειες Παπαδόπουλου αποφασίζουν να συναντηθούν για να γνωριστούν. Εκεί, όμως, οι αγεφύρωτες αντιθέσεις ανάμεσα στις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες θα κάνουν τα αίματα να ανάψουν και ένας καβγάς θα σταθεί η αφορμή τα δύο αγόρια να αναγκαστούν να ανταλλάξουν σπίτια και να εγκατασταθούν με τους βιολογικούς τους γονείς. Αυτή η ανταλλαγή, όμως, αποδεικνύεται τρομερά δύσκολη για όλους… Και ένα ατύχημα θα οδηγήσει στην αναγκαστική συμβίωση των δύο οικογενειών, αλλάζοντας τις ζωές όλων για πάντα.

Συντελεστές

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS

«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.

Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα