Ποιος γνωστός τραγουδιστής έχει γίνει ο «φύλακας άγγελος» του Λάμπη Λιβιεράτου;

16:01 19/10/2013 - Πηγή: TVNea
Όπως είναι γνωστό ο Λάμπης Λιβιεράτος περνά δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα και μάλιστα, στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο γνωστός τραγουδιστής, αυτό το διάστημα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, έχει τον δικό του φύλακα-άγγελο που του στέκεται στις δύσκολες στιγμές και τον βοηθά να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Ο Νίνο είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που βρίσκεται κοντά στον φίλο και συνάδελφό του από
την πρώτη στιγμή. Είναι εκείνος που τον επισκέπτεται σχεδόν σε καθημερινή βάση και του δίνει κουράγιο να συνεχίσει την προσπάθεια για να νικήσει την κατάθλιψη. Ο τραγουδιστής μένει πολλές ώρες κοντά του. Οι δυο τους συζητούν πολύ και περπατούν στον αύλειο χώρο.
Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, φορώντας φόρμες και με χαλαρή διάθεση είχαν καθίσει στο παγκάκι του προαυλίου του νοσοκομείου και τα έλεγαν. Ο αγώνας που δίνει ο Λιβιεράτος με την κατάθλιψη είναι σκληρός, όμως ξέρει ότι μπορεί να βγει νικητής. Σε αυτή τη μάχη, άλλωστε, δεν είναι μόνος. Τον παρακολουθεί καθημερινά εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό. Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2011 είχε πει: «Σελίδες γυρίζουν πάντα στη ζωή. Γυρίζεις και προχωράς στην επόμενη. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει για καλό. Το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου και θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο γι’ αυτά».
Στην προσπάθειά του αυτή έχει τη συμπαράσταση και του Νίνο, που έχει αποδειχθεί ότι στα δύσκολα είναι άγρυπνος φρουρός δίπλα του. Η φιλική αυτή σχέση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα ευρέως γνωστή, σύμφωνα με την εφημερίδα. Κανείς δεν γνώριζε ότι τους δύο αυτούς άνδρες συνδέουν τέτοιοι δεσμοί. Ο Νίνο μάλιστα δεν επισκέπτεται απλώς τον Λάμπη, αλλά έχει αναλάβει και πιο ενεργό ρόλο, αφού συχνά ενημερώνεται από τους γιατρούς για την αγωγή που λαμβάνει, θέλοντας να μαθαίνει τα πάντα για την εξέλιξη της θεραπείας του προκειμένου να βοηθήσει από την πλευρά του ακόμη περισσότερο και να κάνει το καλύτερο δυνατό. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό, ο Νίνο συμπαραστέκεται όσο λίγοι σε έναν άνθρωπο που βρέθηκε σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής του.
Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τον Λάμπη Λιβιεράτο. H αυτοκτονία του αδελφού του την 1η Ιουλίου 2012, ο χωρισμός του από την Εύη Αδάμ πριν από τρία χρόνια αλλά και η οικονομική καταστροφή από την επιχείρηση που διατηρούσε στην Αγία Παρασκευή τον "λύγισαν". Επειτα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και στενής παρακολούθησης, ξεπέρασε τον κίνδυνο και έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», εκεί που βρέθηκε και πέρυσι ύστερα από δική του πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας το πρόβλημά του. Μάλιστα, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο είχε πάει σε φίλους στη Σουηδία. Εκεί είχε καταφύγει και όταν αυτοκτόνησε ο αδελφός του. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη σκανδιναβική χώρα ο Λάμπης χρειάστηκε ιατρική στήριξη για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Επέστρεψε στην Ελλάδα στις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε. Τώρα προσπαθεί να κάνει ξανά μια νέα αρχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα