Ποιος αναλαμβάνει την εκπαίδευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha;

10:31 7/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η νεαρή παρουσιάστρια ξεκινά εντατικές προπονήσεις, ώστε σύντομα να αναλάβει τη δική της εκπομπή.Η προετοιμασία της υποψήφιας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που θα διεκδικήσει το στέμμα από τη "βασίλισσα της τηλεόρασης", απαιτεί αθλητική πειθαρχία και καθημερινές "προπονήσεις". Γι' αυτό χρειάζεται δίπλα της έναν έμπειρο προπονητή. Και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη.
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, η νέα ξανθιά
του ALPHA, αν και θα βρίσκεται στην εκπομπή "Μες Στην Καλή Χαρά", το κανάλι επιθυμεί να την αναβαθμίσει και μάλιστα πολύ. Αυτό θα κληθεί να της διδάξει η Ζήνα Κουτσελίνη. Η εμπειρία της στα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και η συνεργασία της με την Ελένη τα "χρυσά" χρόνια της τηλεόρασης την καθιστούν το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση. Γνωρίζει μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια τα... κόλπα της τηλεόρασης και έχει εκπαιδευτεί να ξέρει από πριν τι χρειάζεται ο τηλεθεατής για να κερδίσει ο εκάστοτε παρουσιαστής την εκτίμησή του.

Η εκκολαπτόμενη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιθυμεί διακαώς να γίνει οικοδέσποινα μιας δικής της εκπομπής. Πρέπει όμως, να μάθει να στήνεται στην κάμερα, να χειρίζεται τον τηλεοπτικό χρόνο και να στέκεται επάξια σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η ίδια πολλές φορές έχει δηλώσι ότι δεν είναι έτοιμη να ανλάβει έναν τέτοιο ρόλο. Φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα να την αναλάβει ένας personal trainer...

Πηγή: zappit
Keywords
Τυχαία Θέματα