Ποιο project ετοιμάζει το Mega για τον Ουγγαρέζο?

16:30 21/6/2013 - Πηγή: TVNea
Πνιγμένοι… στους αριθμούς είναι αυτή την περίοδο τα στελέχη του MEGA καθώς μετά την έγκριση του προϋπολογισμού για την επόμενη σεζόν, προσπαθούν να δουν τι μπορούν να βγάλουν στον αέρα.Στα αρχικά σχέδιά τους ήταν να βγάλουν την επόμενη σεζόν ένα show και μάλιστα το «Just the two of us» που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αλλά όπως φαίνεται τα οικονομικά δεν τους βγαίνουν! Ωστόσο σίγουρο θεωρείται ότι θα καταφέρουν να βγάλουν μία καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η εκπομπή
αυτή θα είναι κάτι σαν… τηλεπαιχνίδι, αλλά τα γυρίσματα δεν θα γίνονται σε πλατό καθώς οι παίκτες θα… ψαρεύονται στο δρόμο. Το concept ανήκει σε ξένη εταιρεία παραγωγής και το κανάλι της Μεσογείων βρίσκεται σε επαφές για να αγοράσει τα δικαιώματα. Οπότε δεν θα προδώσω τίποτα περισσότερο για να μην τους χαλάσω τη συμφωνία από άλλους… υποψήφιους αγοραστές εκ των έσω.

Το concept πάντως είναι πολύ έξυπνο και η εκπομπή έχει σημειώσει επιτυχία σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί. Στο κανάλι της Μεσογείων μάλιστα θεωρούν ότι ο Ουγγαρέζος είναι ιδανικός για την παρουσίασή του καθώς θα μπορεί να παίξει με τους παίκτες και να πέσει πολύ γέλιο. Η συμφωνία με την ξένη εταιρεία παραγωγής πρόκειται να κλείσει τις επόμενες μέρες, αλλά η εκπομπή θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή μετά τον Ιανουάριο του 2014.(Newsit)
Keywords
Τυχαία Θέματα