Ποια πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται για απιστία;

18:31 22/10/2013 - Πηγή: TVNea
Πυκνά μαύρα σύννεφα απειλούν το γάμο πασίγνωστης και βραβευμένης ηθοποιού, η οποία, έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου, φέρεται να έχει απατήσει το σύζυγό της!

Αφορμή για τις φήμες που οργιάζουν επικίνδυνα γύρω από το συγκεκριμένο περιστατικό στέκεται ένα άρθρο του περιοδικού Vanity Fair, το οποίο πρόκειται να δημοσιευτεί τις προσεχείς ημέρες και θα καταπιαστεί με τον παράνομο δεσμό της ηθοποιού με τον πολυεκατομμυριούχο
Jeff Soffer, σύζυγο της Elle McPherson. Ο λόγος για την ηθοποιό Gwyneth Paltrow.

«Αυτό είναι ένα ψέμα» σχολίασε ο εκπρόσωπος της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού επιχειρώντας να βάλει «φρένο» στην ιστορία αυτή. «Είναι χρόνια φίλος της και δεν υπήρξε κάτι μεταξύ τους», συμπλήρωσε σημειώνοντας ότι η παρουσία της Paltrow σε πάρτι του Soffer δεν αποδεικνύει κάτι…

Πάντως, πιθανολογείται ότι το άρθρο του Vanity Fair θα «σκαλίζει» ακόμη μια φημολογούμενη σχέση της Paltrow, την οποία είχε επιχειρήσει να δημοσιεύσει το περιοδικό Star. Τότε, ύστερα από απειλές δεν φιλοξένησε την ιστορία αυτή στις σελίδες του.

Όπως και να έχει, λίγο οι δύο ιστορίες αυτές, λίγο και η πρόσφατη δήλωση της Paltrow ότι είναι ανοιχτόμυαλη και θα συγχωρούσε απιστία του Chris Martin, ερμηνεύονται από αρκετούς ως σημάδια ενοχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα