Ποια κορυφαία Ελληνίδα super-star θα κάνει special guest στο MadWalk 2014; (Video)

17:30 9/3/2014 - Πηγή: TVNea
Το "MadWalk by Coca-Cola light - The Fashion Music Project", ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, έρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά! Καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με αγαπημένους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει δυναμικά Live Performances με ανατρεπτικά Fashion
Shows.

Όπως κάθε χρόνο, οι καλλιτέχνες μαζί με τους σχεδιαστές θα δώσουν το δικό τους δημιουργικό στίγμα και θα παρουσιάσουν για ακόμα μια φορά ένα πρωτοποριακό, ολοκληρωμένο υπέρ-θέαμα προσελκύοντας το ενδιαφέρον των trendsetters όλων των χώρων. Φέτος, το "MadWalk by Coca-Cola light - The Fashion Music Project" θα παρουσιάσει μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή βραδιά που εμπνέεται από τη δύναμη της γυναίκας. Στηρίζοντας το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου» της Ε.ΕΛ.Ι.Α, που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light, το concept της φετινής διοργάνωσης θα παρουσιάσει acts, τα οποία θα περιλαμβάνουν γυναίκες καλλιτέχνες.

Για πρώτη φορά στη διοργάνωση θα εμφανιστεί η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση!

Tο φετινό "MadWalk by Coca-Cola light - The Fashion Music Project" θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, την Πέμπτη 3 Απριλίου.

Oι σχεδιαστές και τα Fashion Brands που θα πρωταγωνιστήσουν με τις δημιουργίες τους είναι:

Apostolos Mitropoulos
Celia Kritharioti
Dimitris Petrou
MI-RO
Vassilis Zoulias
BSB
LoveInk
TopShop

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα