Ποια ηθοποιός από το «Νησί» ακούγεται πως θα παίξει στη νέα σειρά του Star,«Όρκος Σιωπής»;

08:15 23/8/2014 - Πηγή: TVNea
Μετά τη Μαρία Κορινθίου που λέγεται ότι θα υποδυθεί τον ρόλο της μοιραίας στη νέα σειρά του Star, «Όρκος Σιωπής», άλλο ένα όνομα έρχεται να προστεθεί στο καστ των καταξιωμένων ηθοποιών που θα την απαρτίζουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, η Κατερίνα Μισιχρόνη, την οποία πολλοί θυμάστε από τη συμμετοχή της στην σειρά «Το Νησί», όπου υποδυόταν την τυφλή λεπρή.
ΛΙΓΑ
ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ STAR, «ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ»:Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια δραματική ελληνοκυπριακή σειρά, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις οθόνες σας, με γνωστούς και καταξιωμένους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Υρώ Λούπη, Μάνος Ιωάννου,Τόνυ Δημητρίου, Σταύρος Λούρας, Πανίκος Πιλαλής.

ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ:
Το σενάριο υπογράφουν ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη, το συγγραφικό δίδυμο με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι σειρές «Ψίθυροι Καρδιάς», «Άγγιγμά Ψυχής», «Έρωτας Κλέφτης», «Αρχιπέλαγος».
Η σκηνοθεσία είναι των έμπειρων Γιάννη Βασιλειάδη, Γιώργου Σιούγα («Μυστικά της Εδέμ», «Βέρα στο Δεξί» κ.α.)
Συντονισμός παραγωγής: Tanweer Alliances
Τηλεοπτική επιμέλεια: Δημήτρης Τοκαρής («Σε Φόντο Κόκκινο», «7 Ουρανοί και Σύννεφα αλήτες» κ.α).
Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε Λεμεσό και Ναύπλιο.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα