Ποια είναι τα πιο πετυχημένα νυχτερινά σχήματα της σεζόν;

19:15 28/12/2013 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Μπορεί η κρίση να έχει περιορίσει τις νυχτερινές εξόδους των περισσοτέρων Αθηναίων, κάποια νυχτερινά σχήματα "διώχνουν" κυριολεκτικά κόσμο σαν να βρισκόμαστε στο 2003 και όχι στο 2013! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το Φωταέριο όπου χτες Παρασκευή, μέρα που κάποια κέντρα έμειναν κλειστά λόγω έλλειψης κρατήσεων, η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν μπορούσαν να περπατήσουν στην πίστα από τα λουλούδια που είχαν σχηματίσει ασπροκόκκινους λοφίσκους και το προσωπικό να στριμώχνει ασφυχτικά τα τραπέζια προκειμένου να χωρέσει περισσότερος κόσμος!
Παρόμοιο σκηνικό
και στο Teatro, με τον Παντελή Παντελίδη - με επιθέσεις λατρείας μανιασμένων κοριτσιών που κλαίνε στην αγκαλιά του- και την Πάολα- με πολύ πιο κοντά μαλλιά πλέον- να δημιουργούν κλίμα συναυλιακό κρατώντας για τέσσερις ώρες το μαγαζί "στον αέρα" όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της νύχτας.
Στους κερδισμένους της σεζόν και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Στέλιο Ρόκκο- έχοντας κάνει κάποιες απαραίτητες τονωτικές ενέσεις στο πρόγραμμα ώστε να γίνει πιο ξεσηκωτικό- ενώ στη Θεσσαλονίκη η Πέγκυ Ζήνα με τον Τάκη Ζαχαράτο έχουν ενθουσιάσει το "δύσκολο" κοινό του Βορρά και, οι φήμες λένε, πως οι δυο καλλιτέχνες βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις προκειμένου να κατέβει το σχήμα και στην Αθήνα. Όσο για τον καλό φίλο της Πέγκυς, Νίκο Βέρτη, έχει κερδίσει το στοίχημα της Κυριακής, μέρα που χρειάζεται μέσο για να βρεις καλό τραπέζι στη Fantasia.
Φυσικά η γενικότερη αίσθηση στη νυχτερινή Αθήνα δεν είναι ενθαρρυντική, ενώ ακούγεται έντονα πως δύο μεγάλα σχήματα κινδυνεύουν να διαλυθούν αμέσως μετά τις γιορτές, καθώς ο Γενάρης είναι ο πιο δύσκολος μήνας της σεζόν.

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα