Ποια αγαπημένη ηθοποιός σχεδιάζει δυναμικό comeback;

17:31 27/5/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι αγαπημένη ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε αξέχαστες τηλεοπτικές επιτυχίες και την έχουμε συνδυάσει με μερικούς από τους πιο κωμικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης! Ωστόσο, απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια, περισσότερο για προσωπικούς λόγους.

Ο λόγος για την αγαπημένη Άβα Γαλανοπούλου, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV Zapping σχεδιάζει δυναμικό comeback στο θεατρικό σανίδι, αφού τον χειμώνα που μας πέρασε απέρριψε κάθε πρόταση
που της είχε γίνει. Οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί, καθώς η γνωστή ηθοποιός θέλησε να απέχει για να αποφορτιστεί και να γεμίσει εκ νέου τις μπαταρίες της.

Έχει, μάλιστα, ήδη κλείσει την επόμενη συνεργασία της και θα βρίσκεται στο πλευρό του καλού της φίλου και συνεργάτη Κώστα Σπυρόπουλου στη μεταφορά της αγγλικής κωμωδίας, που ακούει στον τίτλο "Τοκ-τοκ" στο θέατρο "Ήβη". Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, που ως γνωστόν δεν είναι καθόλου ανθηρά, φτάνουν στα χέρια της Άβας διάφορα σενάρια και η ηθοποιός περιμένει ώσπου να διαβάσει αυτό που θα της κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Καλοτάξιδη, Άβα μου!
Keywords
Τυχαία Θέματα