Ποδαρικό με το ..αριστερό η Κουτσελίνη στον Alpha: Προβληματισμός και ψυχρολουσία για όλες τις εκπομπές! - Πάνια, Καραβάτου θα ανατρέψουν την κατάσταση;

11:22 4/10/2013 - Πηγή: TVNea
Ποιός να της το έλεγε της εμπειρότατης Ζήνας Κουτσελίνη, όταν αναλάμβανε τη θέση διευθύντριας ψυχαγωγικού τομέα στον Αlpha, ότι από τη πρώτη βδομάδα προβολής των ψυχαγωγικών εκπομπών θα ανέκυπταν προβλήματα; "Eλένη" και "Δέστε τους" αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα στον τεράστιο ανταγωνισμό. Θα περίμενε κανείς πώς τις πρώτες τουλάχιστον μέρες, η κατάσταση θα ήταν πιο ευνοϊκή για τις δύο εκπομπές.

Στη περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη πράγματι συνέβη, αφού ξεκίνησε ικανοποιητικά.
Στη συνέχεια όμως βρέθηκε σε πρωτόγνωρα για εκείνη νούμερα τηλεθέασης-σε αυτή τη ζώνη-. Στη περίπτωση των "Δέστε τους", ναι μεν δεν υπήρχε τηλεοπτική αναμονή, αλλά είχαν χτίσει ένα κοινό που φαινόταν ότι δεν γίνεται να το χάσουν εύκολα. Σίγουρα, η επικαιρότητα έπαιξε τον ρόλο της. Από την άλλη ούτε το "Κάτι ψήνεται" φαίνεται να "τραβάει", όπως πέρυσι, αν και είναι νωρίς ακόμα για τελικές εκτιμήσεις, αφού η εν λόγω εκπομπή ανεβαίνει σταδιακά.

Κακά τα ψέματα, το βάρος πέφτει πλέον σε Πάνια και Καραβάτου. Αν το Σαββατοκύριακο σημειώσουν καλές επιδόσεις και παρουσιάσουν φρέσκες σε ιδέες και περιεχόμενο εκπομπές, τότε ο Alpha θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Όσο για την Ελένη και την παρέα του "Δέστε τους", έχουν τον χρόνο και ας ελπίσουμε την όρεξη να βελτιωθούν άμεσα και να πατήσουν επιτέλους γκάζι. Άλλωστε, τη καλή ψυχαγωγία την έχουμε όλοι ανάγκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα