Πλήγμα για τους 'Δέστε τους',χαμόγελα στο MC

18:16 31/1/2013 - Πηγή: TVNea
To κοινό έχει τους δικούς του κανόνες, μακριά από υποδείξεις στο 'zapping'.Οι χθεσινές μικροεκπλήξεις της Agb το αποδεικνύουν.Ο Ant1 παρουσίασε 4 νέα προγράμματα στη ζώνη 21.00-02.00, κάτι που δε βλέπαμε συχνά,ούτε προ κρίσης. 'Ανακατεύτηκε η τράπουλα'?
Αlpha:H έλευση του 'Βαλς' έχει ρίξει τα ποσοστά των 'Δέστε τους' κάτω από το 20% στο νεανικό κοινό,εκεί όπου χθες έχασαν την πρωτιά.Κάτω από το 20% και οι 'Οικογενειακές Ιστορίες΄
-Αnt1:To
νόμισμα έχει 2 'όψεις',κι όπως λέω συχνά,η ανάγνωση των τηλεθεάσεων γίνεται πάντα κατά το 'δοκούν'.Το κανάλι πήρε την πρωτιά στο νεανικό κοινό,χθες Τετάρτη,παραμένει πρώτο στην prime time,ενώ το 'Βαλς' δείχνει να χτίζει κοινό. Από την άλλη,παρά τα 4 (!) νέα προγράμματα της prime,εν αντιθέσει ένα του Mega,ο σταθμός δεν κατάφερε ούτε χθες να πάρει 'κεφάλι' στον ανταγωνισμό της ημέρας,ούτε να 'μειώσει' τα ποσοστά των δυνατών προγραμμάτων του Mega.
-Mega:Ο Φεβρουάριος είναι το 'crash test' του καναλιού.Ο σταθμός παραμένει πρώτος,λίγο πριν την είσοδο 3-4 νέων προγραμμάτων.(2 σήριαλ?Fatmagul & Killing).Πρωινό mou,'To Κορίτσι που αγάπησα',Κλεμμένα Ονειρα' παραμένουν εντυπωσιακά πρώτα,ενώ και το Master Chef διατηρεί τα ποσοστά του.Αν και οι υπεύθυνοι δεν το...ομολογούν,η μεγαλύτερη ανησυχία συνεχίζεται για το MC.Εν αντιθέσει με τα 3-προαναφερθέντα-προγράμματα,το show έχει χαμηλότερο δείκτη 'αξιοπιστίας΄.Ωστόσο,χθες,αν και υπήρχε ο καθιερωμένος ανταγωνισμός της ελληνικής ταινίας,και η είσοδος του 'SON',το show έχασε μόλις μία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη Τετάρτη στο σύνολο,κρατώντας τα ποσοστά στο 15-44.(26.3/33 έναντι 27.5/32,9)
Darwin
MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα