Πιέζει ο Ant1 για ελληνική μυθοπλασία!

17:46 8/4/2014 - Πηγή: TVNea
Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασιών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ant1, προκειμένου να συλλέξει μέχρι το καλοκαίρι τα καλύτερα σενάρια ελληνικής μυθοπλασίας. Το κανάλι του Αμαρουσίου, μολονότι απείχε για αρκετό καιρό από τις νέες ελληνικές σειρές, ακολουθεί πλέον διαφορετική ρότα και φαίνεται να επιθυμεί την επένδυση στην εγχώρια μυθοπλασία.

Μπορεί το επιτυχημένο "Μπρούσκο" να συνεχίζει για δεύτερη χρονιά και μπορεί οι σειρές "Τρίχες"
και "Εκδρομή" να ετοιμάζονται προσεχώς, όμως, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το μενού του Ant1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη δόση ελληνικών σειρών. Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες του σταθμού πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις τους... παλιούς καλούς του φίλους.

Δύο εξ αυτών είναι και το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Σάρα Γανωτή-Νίκος Σταυρακούδης, οι οποίοι έχουν υπογράψει το σενάριο αγαπημένων ελληνικών σειρών, όπως το "Και πάλι φίλοι", το "Τύχη Βουνό" και την "Εργαζόμενη Γυναίκα", ενώ φέτος για τρίτη χρονιά το θεατρικό τους έργο "Κατάδικός μου", το οποίο δημιούργησαν μαζί με την Ελένη Ράντου, σπάει ταμεία!

Οι δύο σεναριογράφοι έχουν ήδη καταθέσει τη νέα τους τηλεοπτική πρόταση στο κανάλι του Αμαρουσίου, από το οποίο έχουν λάβει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφτάνουν σε εμάς, το πρώτο "πράσινο φως". Απομένει να μάθουμε στοιχεία αυτής της καινούριας πρότασης και να δούμε εάν τελικά θα πάρει σάρκα και οστά επί της μικρής μας οθόνης.
Keywords
Αναζητήσεις
σαρα γανωτη νικος σταυρακουδης, νικος σταυρακουδης
Τυχαία Θέματα