Πέτρος Λαγούτης: Το «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.», o Alpha & τα επαγγελματικά του σχέδια

19:15 8/9/2013 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό Τηλεθεατής μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο μαγκαζίνο του Alpha «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.», στο τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και στην κρίση στην τηλεόραση και τον χώρο της υποκριτικής.
Για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Ελένη Τσολάκη και την υπόλοιπη ομάδα παρουσιαστών της εκπομπής είπε: «Γνωριζόμαστε και μας γνωρίζει και ο κόσμος. Βρεθήκαμε μαζί πέντε άνθρωποι με διάθεση, με τη διαφορετικότητά μας ο καθένας και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γίνεται όλο και καλύτερη
η εκπομπή» ενώ σχετικά με το αν τον άγχωσε καθόλου το γεγονός ότι η εκπομπή ήταν ζωντανή απάντησε: «Όχι. Μόνο την πρώτη ημέρα. Άλλωστε, εμείς οι ηθοποιοί την τρώμε την κρυάδα στο θέατρο σε καθημερινή βάση. Επίσης, εγώ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζω κάποιες βραδιές στο Alta Mira, όπου και εκεί δεν έχεις ούτε ακουστικά στα αυτιά ούτε συμπαρουσιαστές, είσαι μόνο εσύ και ο κόσμος, οπότε το έχω συνηθίσει. Και για να πω την αλήθεια, μου αρέσει κιόλας αυτό το παιχνίδι της σκέψης, το γεγονός ότι το μυαλό πρέπει να είναι σε εγρήγορση».
Όσο για τα τηλεοπτικά του σχέδια για την επόμενη σεζόν δήλωσε: «Πέρα από το θέατρο, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που μπορώ να σου πω», τονίζοντας παράλληλα πως η φύση της δουλειάς του πλέον είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει μακροπρόθεσμα σχέδια: «Έτσι κι αλλιώς, η δουλειά που κάνω εγώ το εμπεριέχει αυτό, οπότε δεν είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση».
Τέλος, με αφορμή την φετινή κινητικότητα στο τηλεοπτικό τοπίο, ο Πέτρος Λαγούτης για το μέλλον της τηλεόρασης ανέφερε:«Στον Alpha σίγουρα βλέπω να αλλάζει το τοπίο και δεν το λέω γιατί είμαι εκεί. Ξέρω ότι ετοιμάζει και σίριαλ, μακάρι να ξεκινάει να κινείται κάτι».
πηγή: yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα