Περί Δημουλίδου το ανάγνωσμα..

08:31 3/3/2013 - Πηγή: TVNea
Tην Τετάρτη που μας πέρασε η γνωστή συγγραφέας των best seller Χρυσηίδα Δημουλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ". Εκεί για ακόμα μία φορά μετά και την πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα "News" αναφέρθηκε στη κόντρα της με την 'Ελενα Ακρίτα. Σε έντονο ύφος η πανέμορφη συγγραφέας ξαναέβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πώς ναι μεν ήταν άδικη μαζί της η κ.Ακρίτα, αλλά πότε δεν τη χαρακτήρισε "συγγραφέα του κ..λου". Συνέχισε λέγοντας πάλι όλο το story της παρεξήγησης απ'την αρχή.. Σαφέστατα και η επίθεση που της έγινε ως έναν βαθμό να ήταν άδικη,
αλλά μήπως το όλο θέμα έχει ξεφύγει;
Αυτό που δεν καταλαβαίνει μάλλον η κ.Δημουλίδου είναι ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν έτσι απλά, δε χρειάζεται να τα υπεραναλύει και να τα επαναφέρει στη δημοσιότητα ακόμα και αν σε ρωτάνε διαρκώς. Όταν είσαι συγγραφέας και μάλιστα τέτοιου μεγέθους και έχεις συμβόλαιο με κορυφαίο εκδοτικό όικο είναι προτιμότερο να σιωπάς σε οποιαδήποτε επίθεση σου κάνουν ή έστω να μην επαναλαμβάνεσαι συνεχώς. Οι συγγραφείς σπάνια έχουν δημόσια εικόνα ή και αν έχουν ως πνευματικοί ταγοί μιας παρακμάζουσας κοινωνίας οφείλουν να μην απασχολούν τα media με τις κόντρες τους-είτε τις δημιουργούν οι ίδιοι είτε άλλοι- και τέλος πάντων με θέματα άσχετα του έργου ή της κοινωνικής συνεισφοράς τους.
Ας σημειωθεί, ότι στις 16 Μαίου κυκλοφορεί το νέο της συναρπαστικό βιβλίο "Το σπίτι των σκιών".
_ tyler durden
Η εκρηκτική Χρυσηίδα με προσόντα που κόβουν την ανάσα αποδεικνύει ότι μπορείς να συνδυάσεις πνεύμα με σώμα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα