Πέγκυ Ζήνα: Ολο και φουσκώνει η κοιλίτσα της!!

17:41 9/6/2011 - Πηγή: TVNea
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το κοριτσάκι της να έλθει να συμπληρώσει την ευτυχισμένη ζωή της δίπλα στον σύζυγο της, Γιώργο Λύρα. Όπως είναι φυσικό, η εγκυμοσύνη έχει κάνει την Πέγκυ να αισθάνεται καλύτερος άνθρωπος και να λάμπει καθημερινά ολοένα και περισσότερο! Αυτό το διάστημα, επειδή ακόμα είναι επιτρεπτό απ τον γυναικολόγο της Πέγκυς, το ζεύγος Λύρα, βρίσκεται σε διακοπές και περνάει πανέμορφα, κάνοντας βόλτες στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Η paparazzi
φωτογραφία αριστερά, δείχνει την Πέγκυ να μιλάει στο τηλέφωνο, και η κοιλίτσα της φαίνεται να έχει μεγαλώσει. Το κοριτσάκι της, αναμένεται να ανοίξει τα μάτια του  στην ζωή για πρώτη φορά κοντά στα μέσα του Σεπτέμβρη, και σύμφωνα με τον νονό της, που δεν θα είναι άλλος απ τον ήδη κουμπάρο, Ηλία Ψινάκη, θα πάρει το όνομα ''Ηλέκτρα'' επειδή έτσι θέλει ο ίδιος, σύμφωνα με δηλώσεις του! 
Εμείς, να ευχηθούμε στην Πέγκυ μας, με το καλό να δεχθεί το νέο μέλος στην οικογένεια της και να περάσει προς το παρόν τους επόμενους 3 μήνες της εγκυμοσύνης της, πανέμορφα! 
Keywords
Τυχαία Θέματα